Responsive Menu
Add more content here...


Un zălăuan a distrus mai multe borduri din centrul oraşului Gura Humorului după ce s-a urcat la volan cu un permis valabil doar în Marea Britanie

by Eduard FARCAS
0 comment 736 views
A+A-
Reset

Tânărul sălăjean conducea o maşină având un permis valbil doar pe teritoriul Marii Britanii, iar din cauza vitezei prea mari, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe trotuarul din centrul oraşului sucevean unde a distrus mai multe borduri


Polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului au fost anunțați la data de 24 octombrie, în jurul orei 18.45 despre faptul că pe bulevardul Bucovina din localitate, în zona scuarului pietonal din apropierea intersecției cu strada Cetății, s-a produs o tamponare.

În urma verificărilor făcute de polițiști a reieșit faptul că, pe la ora 18.30, C. Barcsa, de 29 de ani, din municipiul Zalău, în timp ce conducea autoturismul Volkswagen Sharan înmatriculat în Bulgaria pe bulevardul Bucovina, din orașul Gura Humorului, având direcția de deplasare Suceava către Gura Humorului, din cauză că nu a adaptat viteza la carosabilul umed, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe scuarul pietonal din dreptul Agenției Loto, amplasat în apropierea intersecției cu strada Cetății, dislocând mai multe borduri.

Solicitându-i-se să prezinte documentele sale și ale mașinii, bărbatul a prezentat un permis de conducere provizoriu, valabil doar pe teritoriul Marii Britanii, astfel că a fost verificat în baza de date a posesorilor de permise de conducere, stabilindu-se faptul că C. Barcsa nu are permis de conducere pentru niciun fel de categorie de autovehicule.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu are dreptul de a conduce autovehicule pe teritoriul României”, conform Obiectiv Suceava.

You may also like

Leave a Comment