Responsive Menu
Add more content here...


Un jucător din Liga a V-a Sălaj a provocat un accident teribil în noaptea de Revelion, după ce a condus băut şi fără permis

by Eduard FARCAS
0 comment 3.4K views
A+A-
Reset

Tânărul în vârstă de 21 de ani – Iulian Balog – s-a urcat băut la volan şi fără a deţine permis de conducere, iar la un moment dat, prin localitatea Cosniciu de Jos, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un cap de pod. Maşina a luat imediat foc, un pasager în vârstă de 17 ani a fost rănit iar fotbalistul a fugit de la locul evenimentului


Iulian Balog (n. 4 mai 1996), jucător de fotbal în Liga a V-a, legitimat la Steaua Cosniciu a provocat un accident mult asemănător cu cel din Sîg.

După ce a chefuit în noaptea de Revelion, tânărul de doar 21 de ani s-a urcat la volan având o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Nu deţinea nici permis de conducere şi nici nu a stăpânit bine volanul, astfel că la un moment dat a pierdut controlul autoturismului şi s-a izbit de un cap de pod. Autoturismul a luat imediat foc, flăcările mistuindu-l în proporţie de 90 la sută. Văzând grozăvia care i se întâmplă, jucătorul a fugit de la locul accidentului fără încuvinţarea poliţiei.

În urma accidentului a fost rănit un pasager de pe bancheta din spate, un adolescent de 17 ani.

Trebuie să spunem că Iulian Balog joacă fotbal de mai mulţi ani la Steaua Cosnici, însă în urmă cu puţin timp a plecat la muncă în Anglia. Tot timpul când se întorcea însă acasă era coptat în echipa de fotbal. De această dată s-a întors chiar înainte de Crăciun pentru a-şi vizita familia.

Acum s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea a patru infracţiuni!

 

 


“Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, părăsirea locului faptei fără încuviințarea poliției și vătămare corporală din culpă”, ne-a transmis Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sălaj


La faţa locului au intervenit şi pompierii care spun că autoturismul a ars în proporţie de 90 la sută.


“Luni dimineaţa, la ora 06.03, Garda Nuşfalău a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la un autoturism în localitatea Cosniciu de Jos.
Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică (scurtcircuit la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător). A ars autoturismul în proporţie de 90 la sută”, transmite Inspectoratul pentru Situaţii der Urgenţă “Porolissum” Sălaj.

You may also like

Leave a Comment