Responsive Menu
Add more content here...


Sute de zălăuani, prezenţi la marșul pentru viață

by Mihai POP
0 comment 16 views
A+A-
Reset

În semn de susținere a familiei și a valorilor patriarhale, primarul municipiului Zalău – Ionel Ciunt, a participat la a V-a ediție a “Marșului pentru Viață”, care a avut loc sâmbătă, 23 martie, în municipiul Zalău


Sub sloganul ”Unic din prima secundă”, Zalăul se numără printre cele 500 de localități din România și Republica Moldova care au organizat această acțiune, ediţia 2019 militând şi pentru sprijinirea femeilor aflate în criză de sarcină.

Copii, adolescenți, părinți și bunici, acompaniați de Fanfara „Promenada” a Casei Municipale de Cultură Zalău, au pornit pe traseul Sala Sporturilor – Piața 1 Decembrie 1918 (Platoul de marmură) pentru a sprijini dreptul la viață și în semn de solidaritate cu cei care nu pot participa.

”Am fost împreună, adulți și copii, mai tineri sau mai în vârstă, pentru o acțiune importantă în orașul nostru “Marșul pentru Viață” Două sunt momentele cu adevărat importante pentru fiecare dintre noi – nașterea și moartea. Între cele două momente există o colecție de clipe, numită Viață. Am participat la această acțiune pentru dreptul la viață al celor nenăscuți. Menirea de a perpetua viața i-a fost dată omului de Însuși Creatorul, prin Dumnezeiasca binecuvântare “Creșteți, vă înmulțiți și stăpâniți Pământul!” Îmi doresc ca toate mesajele pe care le transmitem astăzi, despre ce înseamnă un copil nenăscut, să ajungă în sufletele tuturor, dar mai ales ale celor care decid și care trebuie sa înțeleagă că viitorul unei nații depinde de ceea ce se întâmplă vis-a-vis de natalitate. Felicitări organizatorilor și participanților și sper ca demersurile noastre să aibă un rezultat bun!” a transmis primarul, Ionel Ciunt.

You may also like

Leave a Comment