Responsive Menu
Add more content here...


Polițiștii au acționat în cascadă. Rezultatul: amenzi de 26.000 lei şi 5 permise anulate!

by Mihai POP
0 comment 39 views
A+A-
Reset

În weekend, Serviciul Rutier Sălaj şi Serviciul Rutier Maramureş au acţionat în cascadă pentru combaterea vitezei excesive. Nu mai puţin de 34 de vitezomani au fost fost “pradă” oamenilor legii, cinci dintre ei rămânând fără permis de conducere


La finalul săptămânii trecute, poliţiştii de la rutieră din judeţele Maramureş şi Sălaj au avut o acţiune comună, prin care s-a dorit combaterea uneia din principalele cauze generatoare de accidente rutiere: viteza excesivă.

Astfel, oamenii legii au fost prezenţi pe principalele artere de circulaţie din cele două judeţe vecine.

În cursul zilei de sâmbătă, Serviciul Rutier Sălaj împreună Serviciul Rutier Maramureş au acţionat în cascadă pe drumul naţional DN1C, pe ruta Baia Mare – Jibou – Zalău, dar şi pe drumul judeţean DJ 108A Fărcaşa – Ţicău pentru supravegherea traficului rutier.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au folosit trei aparate radar şi un cinemometruun instrument care determină și care înregistrează vitezele – cu care au depistat 34 de conducători auto care au încălcat regimul legal de viteză.

Pentru aceasta, şoferii certaţi cu legea au primit sancţiuni contravenţionale în valoare de 26 000 lei.

Totodată, pentru cinci dintre ei s-a dispus măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce un autovehicul pe drumurile publice.

You may also like

Leave a Comment