Responsive Menu
Add more content here...


Echipa Sportul Sălăjean & Ştiri din Sălaj a fost colindată de jandarmi, pompieri şi paramedici SMURD. Galerie FOTO şi VIDEO

by Eduard FARCAS
0 comment 1.1K views
A+A-
Reset

Corul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sălaj şi al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” Zalău a trecut ieri pragul redacţiei noastre pentru a ne aduce vestea Naşterii Mântuitorului Isus Hristos prin colinde alese dar şi pentru a le ura tutoror colaboratorilor şi cititiorilor noştri “Sărbători Fericite”


Corul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sălaj în frunte cu “dirijorul” Adrian Ştirb a trecut ieri în jurul prânzului pragul redacţiei noastre pentru a ne colinda.

Cei 15 “oameni ai legii”, îmbrăcaţi în uniforma festivă, acompaniaţi de doi acordionişti şi un suflător la saxofon ne-au umplut inimile de bucurie vestind prin colinde alese Naşterea Domnului Isus Hristos.

La final, au ţinut să transmită “Sărbători fericite” tuturor colaboratorilor şi cititorilor.

Câteva minute mai târziu, pragul redacţiei Sportul Sălăjean şi Ştiri din Sălaj a fost trecut de corul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” Zalău şi a paramedicilor SMURD.

“Înarmaţi” cu o chitară, cei 10 “muzicanţi” ne-au adus colinde alese şi urări de bine.

 

 

You may also like

Leave a Comment