Responsive Menu
Add more content here...


Au început lucrările la vestiarele de la baza sportivă din Zimbor

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 9 views
A+A-
Reset

După ce la terenul de fotbal din centrul comunal a fost amplasată o tribună cochetă ce poate găzdui aproape 200 de persoane, recent au început şi lucrările la vestiarele care vor fi dotate cu toate utilităţile, astfel ca la baza sportivă să se poată desfăşura meciuri de Liga a IV-a, acolo unde îşi propune să ajungă Rapid Zimbor


Baza sportivă din Zimbor s-a dezvoltat în ultimii ani, astfel că după ce s-a lucrat la suprafaţa de joc, autorităţile locale au decis să îngrădească terenul de joc, după care s-au montat şi două bănci de rezerve acoperite, precum şi un loc rezervat observatorului de joc.

Administraţia locală din Zimbor nu s-a oprit aici, iar recent a fost amplasată şi o tribună cochetă ce poate găzdui aproape 200 de persoane care doresc să vină la meciuri şi să susţină Rapid Zimbor.

De ceva vreme, se discută la nivelul conducerii despre dorinţa de a evolua în Liga a IV-a.

Însă, acel eşalon presupune şi ca la terenurile de joc să fie amplasate vestiare dotate cu toate utilităţile. Astfel, următorul pas firesc a fost construirea vestiarelor.

Deşi iniţial s-a dorit construirea acestora de la zero, în cele din urmă, autorităţile locale au optat pentru vestiare de tip container, acestea fiind la mare căutare în rândul echipelor din Sălaj.

La Zimbor s-a lucrat în această perioadă pentru ca la baza sportivă să fie apă curentă, precum şi electricitate, după care s-a lucrat la fundaţia pe care urmează să fie amplasate vestiarele.

Acestea vor avea dimensiunea de 3 m lăţime şi 6 m lungime şi vor fi dotate cu toate utilităţile.

Astfel, Rapid Zimbor va fi pregătită pentru noul sezon de Liga a IV-a, în cazul în care va putea să promoveze.

Echipa condusă de Liviu Ciuca şi Gabriel Mureşan se află pe locul 1 în Seria Est din Liga a V-a, la egalitate de puncte cu ACS Tihău – formaţie care nu şi-a manifestat interesul pentru Liga a IV-a.

Deocamdată, AJF Sălaj nu a luat nicio decizie cu privire la Liga a V-a, astfel că rămâne de văzut pentru ce variantă optează oficialii AJF pentru încheierea acestui sezon.

“S-a început la ansamblarea vestiarelor. Deşi iniţial trebuia să vină gata făcute, am optat pentru ansamblarea lor la faţa locului pentru că astfel le-am putut face mai mari. Lucrările ar trebui să fie gata luna aceasta”.

Gabriel Mureşan – primarul comunei Zimbor

You may also like

Leave a Comment