Responsive Menu
Add more content here...


Dosar penal pentru că a condus băut prin sat!

by Mihai POP
0 comment 22 views
A+A-
Reset

Un bărbat din comuna Ip a fost prins de poliţiştii din Nuşfalău în timp ce rula cu autoturismul pe un drum judeţean din satul Cosniciu de Sus, deşi se afla sub influenţa alcoolului. Acum, bărbatul riscă dosar penal pentru infracţiuni la regimul circulației rutiere


În zilele trecute, poliţiştii rutieri au avut activitate intensă pentru supravegherea traficului rutier pe raza județului.

Cu această ocazie, au fost întocmite mai multe dosare penale pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Astfel, poliţiştii Secției 7 Poliție Rurală Nuşfalău au prins un şofer ameţit, care a crezut să e viteaz, deoarece poate conduce băut prin sat…

“Oamenii legii au oprit pentru verificări duminică, 26 august a.c., la ora 22.10, un autoturism care se deplasa pe Drumul Județean 109P, prin localitatea Cosniciu de Sus, la volanul căruia se afla un bărbat din comuna Ip. Testarea cu alcooltestul a evidențiat o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj.

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltare de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Din păcate, astfel de evenimente nefericite s-au înmulţit în ultima perioadă. De exemplu, în zilele trecute, un tânăr din Năpradea a urcat la volan deşi se afla sub influenţa alcoolului. La un moment dat, acesta a adormit la volan şi a intrat într-un gard.

You may also like

Leave a Comment