Responsive Menu
Add more content here...


Nuntă în “familia” Sportul Sălăjean. Cristian Moldovan s-a căsătorit! FOTO şi VIDEO

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 103 views
A+A-
Reset

După o poveste de dragoste ce datează din 2015, redactorul Cristian Moldovan şi-a unit destinele cu aleasa inimii sale Anca. Nunta a avut loc duminică, la sala de evenimente Crystal Ballrom din Zalău, iar alături de tânăra pereche au fost şi multe nume din sport. Pe lângă prieteni apropiaţi ai mirilor, la nuntă au fost prezenţi colegii de la Sportul Sălăjean, de la CS Hida sau Lupii Racâş.

Cristian Moldovan (n.10.09.1993) a devenit un nume cunoscut în sportul din Sălaj, mai întâi ca şi fotbalist la republicanii de la Luceafărul Bălan, apoi la CS Hida şi Agronova Dragu, dar şi în Campionatul de Minifotbal Onix, la Lupii Racâş. Cristian Moldovan s-a remarcat nu doar în fotbalul mic din Sălaj ci mai ales în presa sportivă din judeţul nostru, devenind redactor la Sportul Sălăjean şi Ştirile din Sălaj, meserie pe care o practică cu succes din 2016.

În aceşti ani, Cristian Moldovan şi-a trecut în cont multe realizări pe plan profesional, însă cea mai mare realizare a reuşit-o în plan personal, după ce duminică s-a căsătorit.

După o poveste de dragoste ce datează din 2015, redactorul Cristian Moldovan şi-a unit destinele cu aleasa inimii sale Anca.

Ofiţerul de stare civilă a fost tocmai primarul Ionel Ciunt

Duminică la orele amiezii, cei doi tineri au spus “DA”, în Parcul Central din Zalău, iar ofiţerul de stare civilă a fost nimeni altul decât Ionel Ciunt – Primarul Municipiului Zalău. Apoi, tânăra pereche a ajuns la Biserica “Sfânta Vineri” pentru cununia religioasă, împreună cu părinţii spirituali, este vorba despre cele două perechi de naşi, familia Pop Dinu şi Claudia, respectiv familia Cosma Andrei şi Anca.

Surpriză din partea naşilor: o limuzină închiriată din Cluj-Napoca

Petrecerea a avut loc la un local plin de rafinament – Sala de evenimente Crystall Ballrom din Zalău – unde mirii şi naşii au ajuns după ora 14.30 cu o limuzină special închiriată pentru acest eveniment tocmai de la Cluj-Napoca. Lumuzina a fost un cadou din partea naşilor, de care tânăra pereche a aflat doar în ziua nunţii!

Alături de miri au fost şi multe nume din sport. Nu puteau lipsi de la acest eveniment colegii de la Sportul Sălăjean şi Ştirile din Sălaj. În capul listei s-a aflat managerul Călin Onicaş, cel care chiar duminică a împlinit 45 de ani. Momentul a fost marcat de către interpreta Larisa Sălcudean, care i-a cântat un sincer şi călduros La Mulţi Ani, în aplauzele asistenţei. La nuntă au fost prezenţi şi ceilalţi colegi, Ionuţ Costinaş şi Paul Georgescu, iar şirul invitaţiilor a continuat cu persoane din lumea sportului.

Cei mai cunoscuţi au fost Ioan Onicaş – fostul purtător al ecusonului FIFA şi actual observator în Liga 1 – dar şi fotbalistul Romario Rus, cel care în prezent joacă la Minaur Baia Mare, după ce în anii trecuţi a evoluat constant la echipe din Liga a II-a.

Au fost prezenţii colegii de la CS Hida sau Lupii Racâş. Este vorba de Mihai Pop, Cornel Onaţ, Ionuţ Pop, Marius Luca, Cristian Şomai, Dorin Pop sau Tiberiu Giurgiu, dar şi Sergiu Brie, de la AS Creaca Jac. Din lumea tenisului am remarcat prezenţa lui Andrei Brisc, arbitru cu experienţă în WTA şi ATP şi a antrenorului Sergiu Carp.

O prezenţă specială a fost cea a viceprimarului din Jibou – Vlad Paşcalău – care a ţinut să fie alături de prietenul său Cristian Moldovan, în cea mai importantă zi din viaţa sa.

Atmosfera întreţinută de DJ Norby, Larisa Sălcudean şi starostele Alin Ciule

Invitaţii s-au distrat pe cinste, iar atmosfera a fost întreţinută de DJ Norby. A fost o nuntă reuşită, iar asta se datorează în special şi starostelui Alin Ciule, care a marcat momentele importante şi a făcut în aşa fel încât lumea să se simtă foarte bine. Cele mai frumoase momente de la nuntă au fost surprinse de fotograful Cosmin Vlad, dar nuntaşii au putut pleca de la eveniment şi cu o amintire frumoasă. Mirii le-au pus la dispoziţie o oglindă foto, coordonată de Puiu Unguraş, fost jucător la Rapid Jibou.

Pe lângă muzica mixată de DJ, la nuntă a fost şi un moment artistic, prezentat de tânăra interpretă Larisa Sălcudean, care i-a încântat pe nuntaşi în special cu muzică populară.

“Vrem să le mulţumim celor care au fost alături de noi în cea mai importantă zi din viaţa noastră, cât şi personalului de la Crystal Ballrom, pentru amabilitate şi promptitudine. Mulţumim naşilor pentru frumoasa surpriză şi pentru faptul că au ales să ne fie părinţi spirituali şi în mod special familiilor noastre”, ne-a spus mirele Cristian Moldovan.

You may also like

Leave a Comment