Responsive Menu
Add more content here...


Ziua înveselirii persoanelor morocănoase. Cum să-i faci să zâmbească chiar și pe cei mai puțin fericiți

Astăzi,16 februarie este - Ziua Înveselirii Persoanelor Morocănoase

by Tiberius NICODA
0 comment 20 views
A+A-
Reset

Epigramă:
,, Azi mi-am spus că vreau să fiu
Vesel şi să las mânia;
Cum s-o fac, sincer, nu ştiu…
Doar trăiesc în România!”

Chiar și cea mai proastă stare de spirit poate fi îmbunătățită printr-un cuvânt sau o acțiune bună, și indiferent, dacă vă simțiți sau nu vă dați seama să faceți o favoare pentru o persoană morocănoasă este tema ,,Zilei Naționale a înveselirii persoanelor morocănoase” de a face unui grup o favoare. Poate că vecinul morocănos de peste stradă nu este cu adevărat o ființă umană teribilă și este, de fapt, doar singur. Un zâmbet și o undă de veselie și de bine ar putea face ca strălucirea să cadă de pe fața lor și să fie înlocuită de un zâmbet reciproc, chiar dacă doar pentru un moment.

Și cum puțină veselie nu strică niciodată și în mod special este sănătoasă pentru persoanele cu mai puțin chef de distracție, ce-ar fi să le „stricați” putin starea și să le oferiți un cadou haios?

Tocmai pentru că ne întâlnim des cu astfel de persoane, s-a hotărât
ca ziua de 16 februarie să fie -Ziua înveselirii persoanelor morocănoase. Este cel mai bun moment să le capacitați starea și să-i ajutați să lase monotonia și să se pregătească pentru venirea primăverii! Zâmbetul este în mod clar unul din cele mai bune remedii pentru înfrumuțesare. Dacă ai un bun simț al umorului și o abordare bună a vieții, totul este frumos zâmbetul care curge din inimă, de rânjetul unei măști!

Weekend plăcut oriunde v-ați afla!

You may also like

Leave a Comment