Responsive Menu
Add more content here...


Ziua în care s-a dat un strop de culoare și bucurie curții școlii de la Liceul cu Program Sportiv “Avram Iancu” din Zalău

Elevii și cadrele didactice de la Liceul cu Program Sportiv "Avram Iancu" din Zalău au plantat 100 de puieți, mușcate și panseluțe, în cadrul Programului Național ”Școala Verde”

by Tiberius NICODA
0 comment 342 views
A+A-
Reset
Iată, o nouă acțiune inițiată și desfășurată de către elevii și cadrele didactice de la Liceul cu Program Sportiv “Avram Iancu” din Zalău -100 într-o zi! Astfel, s-au plantat puieți de Chiparos Leylandii, mușcate și panseluțe.
„ Lăsăm moștenire mărturii vii pentru generațiile următoare de elevi!
Ziua de 25 aprilie 2024 o să rămână întipărită în memoria noastră ca ziua în care s-au plantat 100 de puieți de Chiparos Leylandii sau ziua în care s-a dat un strop de culoare și bucurie curții școlii.
Clasele primare au profitat și ele de vremea de afară și s-au implicat în plantarea de flori.
Rezultatele muncii lor se văd în imaginile de mai jos și se vor vedea peste ani. Aceste acțiuni au ca scop educarea celor mici în spirit ecologist, cultivarea frumosului, a ordinii și a voluntariatului.
Învățăm să respectăm natura atât de generoasă!”-astfel și-au definit inițiativa cei de la la Liceul cu Program Sportiv “Avram Iancu” din Zalău.
Felicitări tuturor, dascăli dar și elevi și le dorim noi succese în acțiunile de viitor!

You may also like

Leave a Comment