Responsive Menu
Add more content here...


Ziua Eroilor a fost marcată la Zalău printr-un ceremonial militar-religios

Militari, preoți, elevi și oficialități locale și județene au participat la ceremonia de comemorare a eroilor căzuți pe câmpurile de luptă pentru apărarea patriei. Evenimentul, organizat cu ocazia Zilei Eroilor, a avut loc în Cimitirul Eroilor din municipiul Zalău, unde au fost depuse coroane și jerbe de flori la monumentul eroilor

by Mihai POP
0 comment 198 views
A+A-
Reset

Ziua eroilor a fost marcată și la Zalău printr-o ceremonie religioasă și militară, care s-a desfășurat la monumentul eroilor din Cimitirul Eroilor. Slujba religioasă de pomenire a eroilor căzuți pe câmpurile de luptă pentru apărarea patriei a fost oficiată de un sobor de preoți.

La ceremonie au participat oficialități locale și județene, care au rostit discursuri despre însemnătatea zilei eroilor și importanța sacrificiului celor care s-au jertfit pentru țară.

Din partea Consiliului Județean Sălaj, Cristian-Claudiu Bîrsan, a adus un omagiu memoriei tuturor ostașilor căzuți pe câmpurile de luptă pentru apărarea țării și a depus o coroană de flori la monumentul ridicat în cinstea acestora.

Din partea Primăriei Zalău, viceprimarii municipiului Zalău, Teodor Bălăjel și Nicolae Fazakas au participat la manifestările dedicate Zilei Eroilor.

În cinstea eroilor patriei s-a desfășurat un ceremonial religios și militar, iar în semn de respect pentru eroii neamului, conducerea Primăriei Municipiului Zalău a depus o jerbă la Monumentul Eroilor.

Manifestările au fost acompaniate de Fanfara “Promenada” a Casei Municipale de Cultură Zalău.

Din partea Instituției Prefectului Judeţului Sălaj, prefectul Dari Toma a adus omagiu eroilor patriei.

La final s-au depus coroane și jerbe de flori la Monumentul Eroilor, din cel mai mare cimitir al Zalăului.

You may also like

Leave a Comment