Responsive Menu
Add more content here...


Ziua de 9 mai se va sarbatori și la Zalău

9 Mai-zi importantă, care semnifică 3 evenimente istorice importante –Ziua Proclamării Independenței de Stat a României, Ziua Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al doilea război mondial și a Zilei Europei

by Tiberius NICODA
0 comment 138 views
A+A-
Reset

Ziua de 9 mai are triplă semnificație pentru românii de pretutindeni. În această zi sărbătorim Ziua Europei, Ziua Independenței de Stat a României și încheierea Celui de-al Doilea Război Mondial.

 

Cu ocazia marcării celor 3 evenimente istorice importante –Ziua Proclamării Independenței de Stat a României, Ziua Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al doilea război mondial și a Zilei Europei,  în municipiul Zalău, se vor desfășura un ceremoniale religioase și militare.

 

La Zalău,în  data de 10 mai , pe Platoul central din municipiu, cu începere de la orele 10,00 , momentul aniversar al Zilei Independenței de Stat a României   va fi marcat printr-un ceremonial religios și militar urmat de o paradă militară în prezența oficialităților județului.

Aceste evenimente cu numeroase semnificații importante pentru România, dar și pentru întreaga Europă, ne amintesc de lupta înaintașilor noștri pentru libertate, unitate națională și independență, sacrificiile lor dăruindu-ne prilejul de a face parte dintr-o comunitate puternică și solidară.

La mulți ani România! La mulți ani Europa!

You may also like

Leave a Comment