Responsive Menu
Add more content here...


Ziua Copilului, sărbătorită printr-o serie de evenimente, la Sălățig

Ziua Copilului a fost marcată printr-o serie de activități în comuna Sălățig. Zeci de prichindei însoțiți de părinți au venit să se distreze de ziua lor. Este pentru prima dată când în localitate este organizat un astfel de eveniment. Inițiativa îi aparține lui Vlad Deac, împreună cu un grup de tineri

by Mihai POP
0 comment 772 views
A+A-
Reset

Atunci când îți propui din suflet să faci ceva, se poate. O echipă de tineri din localitatea Sălățig au organizat un eveniment inedit pentru copiii din comună, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului.

Fără să implice primăria din comună sau vreun partid politic, părinții și organizatorii au pus bani mână de la mână și au organizat un eveniment frumos pentru cei mici.

Astfel, Ziua Copilului a fost sărbătorită la Sălățig, printr-o serie de activități organizate de ”Tinerii din Sălățig”.  Activitățile au debutat pe Terenul de fotbal și la Căminul Cultural din localitate, începând cu ora 13.00 și au continuat până seara.

Copiii au avut ocazia să participe la următoarele activități precum: pictură pe față, pictură pe figurine ipsos, baloane modelatoare, topogane gonflabile, trambuline, brățări, desene pe asfalt, joc de șah, fotbal, jocuri interactive și multe altele.

Surpriza cea mare pentru copii a fost când mascotele îndrăgite de ei, Micky Mouse, Minnie și Spiderman și-au făcut prezența. Alături de copii, personajele animate, s-au distrat și au dansat.

Personajele din desene animate au fost pur și simplu asaltate de prichindei.

Să spunem, atmosfera a fost una minunată, iar veselia la ea acasă. Scopul principal al evenimentului a fost ca organizatorii să le ofere copiilor o zi de neuitat, după cum așa a și fost. Ce poate fi mai minunat decât să vezi fericirea și zâmbetele pe fața copiilor.

Părinții apreciază această inițiativă și speră să fie organizate cât mai multe activități de acest gen în localitate.

”Suntem profund recunoscători sponsorilor noștri, pentru sprijinul acordat. Evenimentul a fost un adevărat succes, cu numeroase momente de bucurie și râsete. Ziua Copilului, dedicată celor mici și celor mari cu suflet de copil, a fost o celebrare a inocenței și a bucuriei de a trăi”, ne transmite organizatorul Vlad Deac.

You may also like

Leave a Comment