Responsive Menu
Add more content here...


Ziua Copilului sărbătorită de polițiștii sălăjeni alături de cei mici

Polițiștii sălăjeni și-au unit forțele cu celelalte structuri din cadrul M.A.I., toți având un scop comun, acela de a celebra Ziua Internațională a Copilului în mijlocul sărbătoriților. Evenimentul s-a desfășurat în parcarea Zalău Value Center

by Mihai POP
0 comment 160 views
A+A-
Reset

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au continuat tradiția și, împreună cu ceilalți reprezentați ai Ministerului Afacerilor Interne, au organizat sâmbătă, 1 iunie, un nou eveniment dedicat celor mici, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Împreună cu colegii jandarmi și pompieri, precum și împreună cu voluntari și colaboratori sau parteneri instituționali, parcarea Zalău Value Center a fost plină de copii veseli, curioși și încântați de toate surprizele pregătite.

Miniexpoziții de tehnică, dotare, autospeciale, precum și multe alte surprize dulci și colorate, toate au adus zâmbetul pe chipul celor mici, bucurie pe care părinții și bunicii au suprins-o în fotografii ce le vor rămâne frumoase amintiri.

”Mulțumim copiilor și părinților care s-au bucurat împreună cu noi de ziua lor, a celor mici, care ne luminează viețile zi de zi și ne dau împlinire și speranță spre un viitor luminos”, a transmis IPJ Sălaj.

You may also like

Leave a Comment