Responsive Menu
Add more content here...


Zilele porților deschise la toate subunitățile de pompieri din județ cu ocazia “Zilei Internaționale a Copilului”

Cu ocazia „Zilei Internaţionale a Copilului”, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Sălaj organizează vineri, 31 mai și sâmbătă, 1 iunie a.c., în intervalul orar 09:00-18:00, “Ziua Porţilor Deschise”

by Mihai POP
0 comment 406 views
A+A-
Reset

Vineri, 31.05.2024 și sâmbătă, 01.06.2024, în intervalul orar 09:00-18:00, vor fi organizate “Zilele porților deschise” în toate subunitățile operative ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Porolissum” al județului Sălaj: în municipiul Zalău, orașele Șimleu Silvaniei, Jibou și Cehu Silvaniei, localitățile Ileanda, Nușfalău, Sânmihaiu Almașului, Hida și Sărmășag.

Totodată, împreună cu structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne, în data de 1 iunie, pompierii sălăjeni vă așteaptă la o serie de activități dedicate acestei sărbători în parcarea Centrului Comercial Zalău Value Center, în intervalul orar 12.00-16.00.

”Pentru că întotdeauna ne-am bucurat și încărcat pozitiv în cadrul întâlnirilor noastre cu copiii, îi așteptăm cu mare drag să ne viziteze.”, transmit reprezentanții ISU Sălaj.

Ei vor avea ocazia să încerce o parte din echipamentele de protecție, să se urce în autospecialele de intervenție și să îi cunoască îndeaproape pe salvatorii sălăjeni și misiunile la care aceștia intervin.

Această activitate destinată lor ne oferă un bun prilej de a prezenta, în mod plăcut și util, nobila profesie de pompier.

You may also like

Leave a Comment