Zi specială pentru seniorii din Năpradea – Cuplurile de aur, premiate de Primărie

by Călin ONICAŞ
0 comment 109 views
A+A-
Reset

Într-un cadru festiv, şapte cupluri – care în anul 2023 au împlinit 50 de ani de căsnicie – au fost premiate de Primăria şi Consiliul Local Năpradea,


A devenit deja o tradiţie la Năpradea, ca – înaintea Sărbătorilor de Iarnă – cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie să fie premiate de Primărie. Chiar şi în pandemie, administraţia locală nu i-a uitat pe seniorii comunei de pe Someş. Asfel, primarul Vasile Fodor şi viceprimarul Eugenia Pop au “colindat” din poartă în poartă pentru a premia cuplurile de aur.

Începând de anul trecut, evenimentul este organizat din nou la sediul Primăriei. Dacă anul trecut, autorităţile locale au premiat cinci cupluri, de data aceasta şapte cupluri de aur – toate din centrul comunal – s-au bucurat de atenţia şi aprecierea administraţiei de la Năpradea.

Joi, 27 decembrie, la sala de şedinţe din cadrul Primăriei, a avut loc festivitatea de premiere a celor şapte cupluri de aur. Primarul şi viceprimăriţa au oferit sărbătoriţilor diplome, buchete de flori superbe, dar şi o sumă de bani, stabilită într-o şedinţă de Consiliu Local.

Gestul făcut de autorităţi a fost apreciat de seniori, care au ţinut să îi felicite pe reprezentanţii administraţiei publice.

Momentul festiv s-a încheiat cu ciocnirea unui pahar de şampanie în cinstea tuturor sărbătoriţilor. Mai apoi, cu toţii au gustat din bunătăţile oferite cu generozitate de autorităţi. Cu toţii au socializat şi s-au simţit bine. Doar, a fost o zi specială pentru ei!

“Familia este unul dintre cele mai de preţ lucruri de pe acest pământ, iar autorităţile locale din Năpradea ţin cont de acest lucru, astfel că înaintea Sfintelor Sărbători de Iarnă cuplurile de aur din comună sunt premieze.
Şi în acest an, Primăria şi Consiliul Local a premiat cuplurile care au împlinit 50 de căsătorie în anul 2023. Tuturor, le dorim multă sănătate şi bucurii alături de cei dragi! Felicitări, dragii noştri! Sunteţi un exemplu pentru noi”,.
Vasile Fodor – primarul comunei Năpradea

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Ştirile din Sălaj, care în această săptămână va apărea vineri, 29 decembrie.

#cuplurideaur

♥️50 de ani de iubire!

♥️50 de ani de respect și prețuire!

♥️50 de ani de toleranţă!

♥️50 de ani împreună!

Un exemplu pentru noi toți!

Am sărbătorit Cuplurile de Aur ale comunei noastre!

Să ne trăiți mulţi ani şi să fiți sănătoşi, dragii noştri!

Respect și prețuire din partea noastră!🙏🙏🙏

Primăria şi Consiliul Local Năpradea

You may also like

Leave a Comment