Responsive Menu
Add more content here...


Zeci de amenzi aplicate de poliţiştii sălăjeni pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală

by Mihai POP
0 comment 42 views
A+A-
Reset

În ultimele 24 de ore  au fost verificate 128 de persoane, 57 dintre acestea fiind sancționate cu amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală. Alte 12 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială. Totodată au fost organizate și două acțiuni punctuale, fiind legitimate 136 de persoane și verificate 41 de autoturisme. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 75 de sancțiuni contravenționale


Aproape 100 de societăți comerciale verificate cu privire la respectarea măsurilor impuse pe perioada stării de alertă

În ultimele 24 de ore, sub coordonarea Instituției Prefectului Județului Sălaj, au fost desfășurate acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă, în zone aglomerate, piețe și terase, dar și în mijloacele de transport în comun.

La activitățile desfășurate au participat structurile Ministerului Afacerilor împreună cu reprezentanții instituțiilor cu atribuții de control.

Astfel, au fost verificate 95 societăți comerciale, fără a fi constatate nereguli.

De asemenea, în cadrul activităților desfășurate au fost verificate și 128 de persoane cu privire la respectarea restricțiilor pe perioada stării de alertă, 57 dintre acestea fiind sancționate cu amenzi în valoare totală de 10500 lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală. Alte 12 sancțiuni în valoare de 2100 lei au fost aplicate pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială (Legea 61/1991).

Totodată au fost organizate și două acțiuni punctuale, fiind legitimate 136 de persoane și verificate 41 de autoturisme. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 75 de sancțiuni contravenționale în valoare de 14940 lei.

You may also like

Leave a Comment