Responsive Menu
Add more content here...


Zdob şi Zdub, Talisman, Corina, Julia Jianu şi Vacanţa Mare vin în Sălaj de Zilele Şimleului!

by Călin ONICAŞ
0 comment 1,5K views
A+A-
Reset

Ajuns la ediţia a XIV-a, evenimentul se va desfăşura în perioada 14 – 16 iulie, cu o noutate: locul de desfăşurare a spectacolelor, amplasarea tarabelor comercianţilor şi a parcului de distracţii va fi Stadionul “Măgura”! Ajuns la ediţia a XIV-a, evenimentul se va desfăşura în perioada 14 – 16 iulie, cu o noutate: locul de desfăşurare a spectacolelor, amplasarea tarabelor comercianţilor şi a parcului de distracţii va fi Stadionul “Măgura”!


În perioada 14 – 16 iulie 2017, Primăria şi Consiliul Local al oraşului Şimleu Silvaniei organizează cea de-a XIV-a ediţie a “Zilelor oraşului Şimleu Silvaniei”.

Evenimentul va debuta vineri, ora 18.30, cu parada portului, jocului şi cântecului popular a formaţiilor participante la Festivalul Internaţional de folclor “La Fântâna Dorului” şi va continua, până spre miezul nopţii, cu spectacolele ansamblurilor participante la acest festival.

Seara de sâmbătă va fi dedicată muzicii uşoare. În deschidere vor evolua solişti şi trupe locale, astfel: Trupa “OUTLOAD” – dans hip-hop; Alex Moisi – solist muzică uşoară; Andreea Rus – solistă de muzică uşoară; Trupa “AKA” – folk, pop: soliste Aida Pop, Carla Ruţaş şi Andreea Budai.

În continuare, vor suţine concerte artişti consacraţi din muzica românească: formaţiile Zdob şi Zdub şi Talisman, Corina, Julia Jianu, intercalate de momente umoristice de excepţie oferite de îndrăgita trupă Vacanţa Mare.

Spectacolul de sâmbătă seara se va încheia cu focul de artificii. Duminică, ultima zi de sărbătoare a oraşului din acest an, se va încheia în ritmuri populare asigurate de formaţii şi ansambluri din ţară şi străinătate şi de îndrăgitele artiste de muzică populară şi de petrecere: Sava Negrean Brudaşcu şi Angela Rusu.

“Noutatea pe care o aduce această ediţie a zilelor oraşului este locaţia. Ne-am gândit ca – începând cu acest an – locul de desfăşurare a spectacolelor, amplasarea tarabelor comercianţilor şi a parcului de distracţii să fie pe stadionul oraşului, evitând astfel blocarea circulaţiei autovehiculelor în zona centrală a oraşului. Şi această ediţie, ca şi cele de până acum, este organizată gândindu-ne la cetăţenii de toate vârstele din oraş, şi nu numai. Sperăm ca acţiunile noastre să fie apreciate apreciate de toţi cei prezenţi”, a declarat Septimiu Cătălin Ţurcaş, primarul oraşului Şimleu Silvaniei.

Aceste manifestări sunt prilejuite de împlinirea a 766 de ani de la prima atestare documentară a oraşului Şimleu Silvaniei.

Evenimentul este organizat de Primăria oraşului Şimleu Silvaniei, în parteneriat cu SC Caravana lui Axinte SRL.

Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu drag!

Biroul de presă al Primăriei oraşului Şimleu Silvaniei

You may also like

Leave a Comment