Responsive Menu
Add more content here...


Zalăul, gazda turneului final de speranţe

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 33 views
A+A-
Reset

Calificată la turneul final, Academia de Volei “Lazăr Marius” va organiza turneul final al Campionatului Naţional de speranţe


Academia de Volei “Lazăr Marius”a reuşit să ajungă din nou la turneul final, după ce a izbutit această performanţă şi în urmă cu doi ani, la minivolei. De altfel, în mare parte, echipa de speranţe de acum este creionată pe lotul de minivolei ce ocupa locul 4 la nivel naţional la turneul final.

Academicienii au reuşit să treacă mai întâi de faza grupelor, după care au trecut şi de turneul semifinal, reuşind să se califice dintr-o grupă din care au făcut parte şi CSS Caransebeş sau CSS Avram Iancu Ştei.

Opt echipe au ajuns la turneul final ce va avea loc în perioada 7 – 11 iulie, la Zalău, în organizarea Academiei de Volei “Lazăr Marius”. Este vorba despre CSS Avram Iancu Ştei, CTF Mihai I Bucureşti, CSM Bucureşti, CSS Botoşani, LPS Suceava, CSS 2 Baia Mare şi CSS Blaj, alături de echipa gazdă.

Cele opt echipe au fost împărţite în două grupe a câte patru. Din Grupa A fac parte CTF Mihai I Bucureşti, LPS CSS Suceava, CSS Avram Iancu Ştei şi CSS Blaj.

Academia de Volei “Lazăr Marius” face parte din Grupa B, alături de CSM Bucureşti, CSS Botoşani şi CSS 2 Baia Mare.

Meciurile turneului final vor avea loc la Sala Sporturilor din Zalău şi se vor desfăşura de la orele 10.00, 12.00, 15.00 şi 17.00.

Academia de Volei “Lazăr Marius”: Cezar Abraham, Patrick Verdeş, Bogdan Buciu, Tudor Lazea, Andrei Lazăr Crehul, Robert Gal, Răzvan Bordaş, Bogdan Popa şi David Chiş. Antrenor: Marius Lazăr

You may also like

Leave a Comment