Responsive Menu
Add more content here...


Zălăuanul Rareş Pop, noul portar al Unirii Dej!

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 84 views
A+A-
Reset

După ce a promovat în Superligă cu Oţelul Galaţi, portarul nu a continuat la nivelul primei ligi cu echipa gălăţeană şi a ajuns la Unirea Dej, formaţie ce anul trecut a evoluat în play-off-ul Ligii a II-a


La finele sezonului trecut, Rareş Pop a evoluat pentru Oţelul Galaţi, formaţie alături de care a reuşit să promoveze în Superliga României. Portarul zălăuan nu va continua şi pe prima scenă a fotbalului românesc alături de echipa pregătită de Dorinel Munteanu. Însă, nu a rămas prea mult timp fără echipă şi tânărul goalkeeper va evolua tot în Liga a II-a, la Unirea Dej.

Portarul în vârstă de 24 de ani are o experienţă vastă la nivelul ligilor superioare. Înainte de a ajunge la Oţelul Galaţi, Rareş Pop a făcut parte din lotul celor de la Chindia Târgovişte (Liga 1), fără a avea şansa să debuteze în prima ligă.

Noul portar al Unirii Dej va avea coleg la noua sa formaţie un alt zălăuan, fundaşul Daniel Pop. Ambii au început fotbalul la CS Viitorul Zalău şi acum vor avea şansa fie din nou colegi.

„M-a convins ambiţia acestei echipe, un lot ambiţios, tânăr şi dornic de performanţă. Îi cunoşteam pe mai mulţi dintre colegi, Daniel Pop, colegul meu de poartă Chindriş. Sunt băieţi buni şi sper să mă acomodez cât mai repede. Obiectivul pe plan personal este să joc cât mai mult, să am cât mai multe minute şi cel mai important obiectiv este să închid poarta. Mesajul meu pentru suporteri este să ne susţină indiferent de rezultate, să fie alături de noi şi noi le promitem că vom da totul”, a declarat Rareş Pop, după ce a semnat cu Unirea Dej.

Înaintea de a ajunge la Unirea Dej, Rareş Pop a început fotbalul la Viitorul Zalău, după care a făcut pasul spre Universitatea Cluj. A apărat la echipa de seniori a “şepcilor roşii” în Liga a IV-a, după care a avut experienţe în Liga a III-a la formaţii precum AFC Odorheiu Secuiesc sau Sticla Arieşul Turda. Din august 2020, portarul zălăuan a fost cooptat în lotul formaţiei de Liga 1, Chindia Târgovişte, iar în sezonul trecut a apărat poarta celor de la Oţelul Galaţi.

You may also like

Leave a Comment