Responsive Menu
Add more content here...


Zălăuanul Rareş Pop continuă în Liga a III-a

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 97 views
A+A-
Reset

Deşi a fost prezent la reunirea lotului celor de la “U” Cluj, portarul nu va continua la gruparea “şepcilor roşii” şi va continua să apere buturile unei formaţii din cel de-al treilea eşalon. Este vorba despre Sticla Arieşul Turda, echipa pentru care a evoluat şi în sezonul trecut


După o pauză de doi ani, judeţul Sălaj va avea din nou echipă în Liga a III-a, după ce Unirea Mirşid a câştigat barajul de promovare cu Viitorul Ulmeni şi ulterior a cedat drepturile de participare către Sport Club Municipal Zalău.

Însă, chiar dacă a fost o perioadă de pauză în care judeţul nu a fost reprezentat de nicio echipă în ligile superioare, Sălajul a propus mai multe nume interesante care ne fac cinste la diverse echipe din primele trei ligi de fotbal din România.

Unul dintre aceste nume este şi Rareş Pop. Portarul a impresionat la juniorii lui “U” Cluj şi chiar a debutat pentru echipa de seniori când “şepcile roşii” evoluau în Liga a IV-a. Este unul dintre cei mai promiţători portari pe care îi au “alb-negrii”, dovadă fiind faptul că sălăjeanul a primit în vara anului 2018 o ofertă de prelungire a contractului pe încă trei ani.

Sigur, pretenţiile celor de la “U” Cluj au crescut şi pentru a avea şansa să aibă meciuri în picioare, Rareş Pop a fost împrumutat în sezonul trecut la Sticla Arieşul Turda, echipă pentru care a avut evoluţii foarte bune în Liga a III-a.

De altfel, cu sălăjeanul nostru în poartă, turdenii au teriminat pe locul 7, la doar cinci puncte de locul 4. Prin urmare, Rareş Pop a fost chemat la reunirea lotului la “U” Cluj, sălăjeanul antrenându-se sub comanda lui Cristi Dulca şi Mircea Cojocaru.

Totuşi, strategia conducerii “alb-negrilor” a optat pentru o strategie diferită şi pe Cluj Arena a venit o colonie de jucători portughezi, printre care şi un portar. Astfel că, din nou, Rareş Pop a fost împrumutat.

Deşi s-au purtat mai multe discuţii cu echipe de Liga 1 sau Liga 2, în cele din urmă, sălăjeanul a decis să continue la Sticla Arieşul Turda acolo unde va evolua tot sub formă de împrumut până în iarnă.

“Am venit împrumut cel puţin până la iarnă. Am fost aproape să semnez cu FC Voluntari, dar din păcate nu am ajuns la o înţelegere cu ei, aşa că am preferat să vin înapoi la Turda”, ne-a spus Rareş Pop.

Sălajul are din nou echipă în Liga a III-a, însă SCM Zalău nu a fost o variantă pentru portarul sălăjean care doreşte să-şi continue studiile la Cluj-Napoca.

“Sunt şi la facultate la Cluj, aşa că o întoarcere acasă nu era o variantă pentru mine”, a mai spus portarul.

Să spunem că SCM Zalău şi Sticla Arieşul Turda fac parte din Seria a V-a din Liga a III-a şi vor avea primul meci direct în etapa a VII-a, în 5 octombrie, la Turda. Echipa clujeană îşi propune pentru acest sezon o clasare mai bună decât în stagiunea trecută.

“Ca şi echipă ne dorim să terminăm pe un loc mai bun decât în sezonul trecut, iar obiectivul personal este să fiu sănătos şi să fac un tur bun de campionat ca la iarnă să fac pasul spre o ligă superioară”, a încheiat Rareş Pop.

Sursa foto: Cristian Cosma

You may also like

Leave a Comment