Responsive Menu
Add more content here...


Zălăuanul Gabriel Vaşvari, protagonistul fazei din care Poli Timişoara învinge fosta campioană Astra Giurgiu

by Eduard FARCAS
0 comment 564 views
A+A-
Reset

Fotbalistul în vârstă de 31 de ani a pasat „impecabil” pentru Sebastian Mailat și acesta a reuşit un super gol de la 30 de metri distanţă de poarta giurgiuvenilor 


Fotbalistul zălăuan Gabriel Vaşvari i-a pasat „impecabil” la mijlocul suprafeţei de joc lui Sebastian Mailat, iar şutul de excepţie, dar şi norocos, al mijlocaşului i-a adus lui ACS Poli Timişoara prima victorie în Liga 1 după şase meciuri. Bănăţenii s-au impus cu 2-1 pe teren propriu în faţa Astrei Giurgiu, care a jucat în zece încă din prima repriză.

Pe Dan Păltinişanu, giurgiuvenii au început cu stângul. Abang a primit rapid două cartonaşe galbene şi a fost eliminat. Superioritatea bănăţenilor s-a simţit imediat, iar Alex Munteanu a deschis scorul după 37 de minute.

Chiar înainte de pauză, antrenorii Astrei au cerut al doilea „galben” la Creţu, după o intrare tare asupra lui Ioniţă, însă fără succes. Atât Edi Iordănescu, cât şi secundul Alexandru Radu au fost trimişi în tribună de Sebastian Colţescu.

În minutul 59, Balaure a adus egalarea cu o execuţie elegantă din interiorul careului, după pasa primită de la Marquinhos, abia intrat pe teren.

După 12 minute, a venit, însă, pasa lui Vaşvari şi apoi şutul excepţional al lui Mailat, care a lovit transversala, apoi a intrat în poartă, după ce l-a lovit nefericit pe Iliev. Astfel, jucătorul dorit de FCSB a făcut uitat eşecul umilitor suferit chiar în faţa roş-albaştrilor în runda trecută.

Amintim că, în această vară, după despărţirea de FC Botoşani, la gruparea de pe Bega a ajuns şi sălăjeanul Gabriel Vaşvari, fost jucător şi la FC Zalău. Mijlocaşul s-a impus din prima ca titular la noua sa echipă.

You may also like

Leave a Comment