Responsive Menu
Add more content here...


Zălăuanul Eric Verdeş, la un turneu ITF M25

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 28 views
A+A-
Reset

Înainte de a pleca spre Statele Unite ale Americii, tenismanul a mai participat zilele trecute la un puternic turneu ITF. Zălăuanul a trecut de tabloul calificărilor şi a ajuns pe tabloul principal, fiind învins de un sportiv din Argentina

Eric Verdeş se îndreaptă spre Statele Unite ale Americii, acolo unde a primit o bursă la una dintre cele mai perstigioase Universităţi din lume. Tenismanul zălăuan va evolua în Campionatul Universitar American începând cu a doua parte a acestui an.

Însă, până să înceapă studiile şi tenisul peste Ocean, Eric Verdeş mai participă la câteva turnee şi pe “bătrânul continent”.

Ultimul la care a participat a avut loc în perioada 24 – 30 iulie, la Bacău. A fost un turneu ITF M25, la care au fost prezenţi sportivi cu puncte ATP.

Concurenţa a fost una acerbă, iar Verdeş a fost nevoit să treacă de calificări prima dată. Însă, tenismanul nostru s-a descurcat excelent şi a reuşit să treacă în primul tur al calificărilor de românul Petre Marian. În a doua manşă, Verdeş l-a depăşit pe chilianul Albert Hans, pentru ca în finala calificărilor să treacă de italianul Simone Agostini.

Ajuns pe tabloul principal, Eric Verdeş a avut ghinion şi a dat peste favoritul principal. Este vorba despre argentinianul Hernan Casanova, sportiv clasat pe locul 259 în clasamentul ATP.

Argentinianul s-a impus cu 6 – 4, 6 – 1 şi avea să ajungă până în finala competiţiei, acolo unde a fost învins de Marius Copil, scor 6 – 3, 7 – 6 (4).

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 2 august.

You may also like

Leave a Comment