Responsive Menu
Add more content here...


Zălăuanca Ayana Nistor, dublă medaliată la Europenele de Karate Kyokushin de la Valencia!

SPortiva de la CS Cristian Dojo Zalău a cucerit medalia de bronz atât la kata, cât şi la kumite

by Călin ONICAŞ
0 comment 645 views
A+A-
Reset

Sportiva de la CS Cristian Dojo Zalău a urcat pe podium atât la kata, cât şi la kumite, eleva maestrului Cristian Bolduţ fiind una dintre remarcatele din lotul României deplasat la competiţia din Spania

La Campionatul European de Karate Kyokushin de juniori (U18) şi seniori, ce a avut loc în weekend la Valencia (Spania), Sălajul a fost reprezentat de trei sportivi de la CS Cristian Dojo Zalău.

La seniori, Cristian Bolduţ a reuşit marea performanţă de a deveni campion european la kata individual, o premieră pentru sportul românesc!

Rezultate remarcabile şi în competiţia Under 18, acolo unde Ayana Nistor (cat. +65 kg), a reuşit să urce de două ori pe podiumul European. Atât la kata, cât şi la kumite, eleva lui Cristian Bolduţ s-a clasat pe locul trei, cucerind medaliile de bronz!

Foarte aproape de podium a fost şi Celia Stejeran (cat. -65 kg), cea care se pregătea de o victorie ce îi aducea o medalie.

Într-un meci pe care l-a dominat clar în faţa unei sportive din Ungaria, sălăjeanca a primit o lovitură în ultimele secunde, pierzând meciul şi, totodată, o clasare pe podium.

La final, karateka de la CS Cristian Dojo Zalău a terminat competiţia pe locurile 5 – 8.

Ambele sportive sunt din Zalău – Celia Stejeran învaţă la Liceul Pedagogic “Gheorghe Șincai”, iar Ayana Nistor la Colegiul Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian”.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 29 mai.

You may also like

Leave a Comment