Responsive Menu
Add more content here...


Zalău Value Centre dă startul distracției de primăvară cu 3 zile de festival. Cap de afiș – PROCONSUL

Sunteți pregătiți pentru "Festivalul Primăverii" la Zalău Value Centre. Unul dintre cele mai noi proiecte, ,,FESTIVALUL PRIMĂVERII”, promite să creeze o atmosferă de neuitat tuturor celor care îi vor trece pragul

by Mihai POP
0 comment 2.1K views
A+A-
Reset

Timp de 3 zile, între 17-19 mai, parcarea centrului comercial se transformă într-un carnaval plin de culoare cu atracții pentru toate gusturile.

Evenimentul va cuprinde un parc de distracții, comercianți și nu în ultimul rând concerte de muzică a unor artiști cunoscuți la nivel național.

Zalău Value Centre dă startul și concertelor în aer liber, pentru 2024

Și pentru că un festival nu e complet fără muzică, cele 3 zile ale ”Festivalului Primăverii” va aduce pe scena din parcarea centrului comercial artiști renumiți.

Vineri, 17 mai – între orele 19.00 – 22.00 ne vom misca pe ritmuri cu Eva Timush și Trupa Meyn.

Sâmbătă, 18 mai – între orele 18.00 – 22.00 vor urca pe scenă Proconsul, Sergiu Chirilă, Hendea Maria, Covaciu Camelia, Seiche Adriana, Chișan Iarina, Chirilă David, Chirilă Marian, Țârle Amalia, Sofia Indrecan și mulți alții.

Duminică, 19 mai – între orele 17.00 – 22.00, iubitorii de muzică populară sunt așteptați pentru a se bucura de spectacolul oferit de îndrăgitul interpret de muzică populară Cristian Pomohaci, dar și soliști locali.

Intrarea este LIBERĂ!

La acest eveniment se vor realiza fotografii și înregistrări video care vor fi utilizate pentru a împărtăși magia evenimentului pe platformele noastre de social media. Mai multe detalii pot fi găsite aici: https://zalauvaluecentre.ro/…/nota-de-informare…/

 

 

 

You may also like

Leave a Comment