Wynn Las Vegas a pregătit pachete de 1 milion USD pentru Marele Premiu de Formula 1 din 2023

by Mircea ARDELEAN
0 comment 46 views
A+A-
Reset

După o absență de 41 de ani, Las Vegas revine în calendarul de Formula 1 în anul 2023. Poate cea mai așteptată cursă a anului, cea din Las Vegas a fost confirmată oficial, urmând să aibă loc noaptea, pe 18 noiembrie 2023.

Marele Premiu de Formula 1 Heineken Silver Las Vegas 2023 se prezice că ar fi cea mai impresionantă și cea mai scumpă cursă din sezonul 2023, luând în considerare audiențe, implicări financiare și organizare.

Cursa va avea loc noaptea, într-o sâmbătă din noiembrie, pe celebrul bulevard Las Vegas Strip, trecând prin faţa unora dintre cele mai legendare locaţii, hoteluri şi cazinouri din lume”, au precizat oficialii Formula 1 într-un comunicat de presă.

“Este un moment incredibil pentru Formula 1, care demonstrează atractivitatea şi creşterea uriaşă a sportului nostru, cu o a treia cursă în Statele Unite ale Americii. Las Vegas este o destinaţie cunoscută în întreaga lume pentru entuziasm, ospitalitate, emoţii şi, desigur, faimosul Strip”, a explicat Stefano Domenicali, managerul Formulei 1.

Jocuri, distracție, momente epice – doar în Las Vegas

Las Vegas este considerată capitala mondială a jocurilor de noroc, a distracției la cele mai înalte niveluri, a experiențelor ce nu pot fi descrise în cuvinte. În zilele noastre, există o mulțime de beneficii pentru jucătorii de poker ce aleg platformele de pe internet – promoții de poker online avantajoase, posibilitatea de a juca la mai multe mese simultan sau folosirea a diverse softuri pentru statistici și șanse, însă nimic nu se compară cu a juca într-un cazino din Las Vegas, măcar o dată în viață. Este vorba de atmosfera în sine, iar acum Las Vegas punctează și mai mult la partea de divertisment, readucând Formula 1 în centrul distracției.

Ce primești dacă plătești 1 milion de euro pentru pachetul de Formula 1

Pentru a onora acest eveniment, un celebru hotel-cazinou luxos amenajat într-o clădire curbată emblematică de pe Las Vegas Strip, a anunțat un pachet special pentru pasionații de Formula 1. Pentru „doar” 1 milion USD, fiecare astfel de pachet oferă pentru un grup de șase persoane la o colecție de evenimente oficiale F1 care nu sunt disponibile în altă parte, deci experiențe cu totul exclusiviste.

Cei de la Wynn Las Vegas a colaborat cu Formula 1 pentru a organiza un pachet de tipul “o dată în viață”, deci cu totul fabulos, oferit la prețul de 1 milion de dolari. Experiența de lux permite acces integral la cursa de F1 Las Vegas, desfășurată în perioada 16 – 18 noiembrie 2023 (incluzând toate evenimentele aferente cursei în sine). Pachetul celor de la Wynn Las Vegas include acces complet la cele mai multe spații VIP de-a lungul pistei de F1, cum ar fi clubul ultra-exclusiv Wynn Grid situat în Paddock Club, precum și experiențe cu totul speciale în week-end-ul respectiv.

Pasionații de Formula 1 pot fi generoși cu prietenii lor, căci pachetul presupune servicii oferite pentru până la șase persoane care se vor bucura de un sejur de patru nopți într-un duplex Encore cu trei dormitoare. Camera include serviciu de majordom 24 de ore pe zi, mic dejun zilnic și un articol de bun venit elaborat, inclusiv un Jeroboam de Dom Perignon și o selecție de caviar, împreună cu alte facilități personalizate în cameră.

Luxul și caracterul exclusivist sunt evidente: oaspeții care aleg pachetul de 1 milion de dolari vor primi acces VIP exclusiv la evenimentele din săptămâna cursei, inclusiv vizionarea Covorului Roșu și petrecerea de lansare la ceremoniile de deschidere. În mod obișnuit, accesul la unele astfel de evenimente se face doar pe bază de invitație, fără a exista posibilitatea de a cumpăra în mod public bilete.

Hotel de lux, în stilul fabulos din Las Vegas

Wynn Las Vegas este un hotel modern, cu facilități complete, inclusiv săli de masaj, baruri cu băuturi alcoolice din granit, căzi cu hidromasaj în apartamentele de lux. Facilitățile Wynn Las Vegas includ două centre spa de lux, săli de sport, piscine, teren de golf cu 18 găuri, patru cluburi de noapte, spectacole de teatru live, restaurante gourmet și cafenele foarte apreciate.

Cu ce curse începe calendarul de Formula 1 al anului 2023

În prima sa parte, calendarul de Formula 1 din anul 2023 include următoarele circuite: MP Bahrain (Sakhir) – 5 martie, MP Arabia Saudită (Jeddah) – 19 martie, MP Australia (Melbourne Park) – 2 aprilie, MP Azerbaijan (Baku) – 30 aprilie, MP Miami – 7 mai, MP Emilia Romagna (Imola) – 21 mai. Se pare că Marele Premiu al Chinei nu va avea loc nici în 2023, din cauza pandemiei cu care încă se confruntă țara cu cea mai mare populație a lumii.

You may also like

Leave a Comment