Responsive Menu
Add more content here...


Weekend plin pentru luptătorii de la CSS şi CSM Zalău

O parte dintre sportivi au fost prezenţi la un turneu internaţional desfăşurat în Reşiţa, în timp ce alţi sportivi au fost prezenţi la o competiţie în Reghin

by Călin ONICAŞ
0 comment 362 views
A+A-
Reset

A fost un weekend plin pentru luptătorii de la CSS şi CSM Zalău care au participat la competiţii în Reşiţa, respectiv Reghin. La Reşiţa a avut loc, în perioada 25 – 26 aprilie prima ediţie a turneului internaţional “Trofeul Alina Vuc”, competiţie destinată doar fetelor.

CSM Zalău s-a prezentat la această competiţie cu fete din grupa pregătită de antrenorul Petruţ Moigrădean, delegaţia fiind formată de Maria Zdroba, Alesia Nilaş, Elena Şerban şi Iris Eremia.

Cel mai bun rezultat a fost obţinut de Maria Zdroba care s-a clasat pe locul al treilea şi a ohţinut medalia de bronz.

“A fost prima lor competiţie internaţională, care s-a dovedit a fii un test de foc, dar cu determinare şi perseverenţă, au depăşit toate obstacolele şi au adus municipiului nostru o medalie mult meritată. Emoţiile au fost pe măsura competiţiei, dar cu voinţă şi determinare au reuşit să ne facă mândri de acest rezultat. Atitudinea, implicarea, voinţa şi nu în ultimul rând disciplina lor de la această competiţie majoră ne arată că avem viitoare campioane în devenire. Greşim ca să câştigăm, dar nu renunţăm”, a spus antrenorul Petruţ Moigrădean.

Antrenorul de la CSM Zalău este încrezător în lotul pe care îl pregăteşte şi speră să obţină rezultate bune şi la competiţiile de mare anvergură.

“Cu susţinerea părinţilor şi a iubitorilor de sport din judeţul Sălaj avem mari speranţe că o să reuşim să aducem rezultate remarcabile, medalii europene şi mondiale îi viitoare competiţii. Selecţia este în continuă desfăşurare. Vă aştept cu drag la antrenamentele noastre”, este mesajul lui Moigrădean.

Tot la finele săptămânii trecute, grupele de la CSS şi CSM Zalău pregătite de antrenorii Gheorghe Panc, Cristian Crişan şi Ioan Pantea au fost prezenţi la Regin la o competiţie organizată de clubul local, CSS Reghin.

Au fost prezenţi Cezara Bălănean, Maria Părău, Maia Şeica, Giulia Pop, Andrei Criste, Marius Rostaş, Tudor Sălăjan, Ianis Bogdan, Marcel Rostaş, Gabriel Crişan, David Rus, Marcus Bălănean, Cezar Dragoş, Flaviu Şeica, Andrei Gui, Christian Ghiran, Adrian Taloş, Răzvan Panc, Luca Ileş, Mihai But, Alexandru Ileş, Vlad Pripon, Daniel Petruş şi Antonio Derjan.

“Toţi copiii din grupele noastre au avut rezultate foarte bune fiind premiaţi cu diplome şi multe felicitări. Suntem foarte mulţumiţi de rezultatele obţinute de aceşti micuţi luptători care nu vor să se lase mai prejos decât cei de la categoriile de vârstă superioare, care la rândul lor au avut un început de an în forţă şi cei mici vor să le demonstreze tuturor că viitorl luptelor în oraşul nostru arată foarte bine. Mulţumim tuturor părinţilor, domnilor directori ai cluburilor CSM şi CSS Zalău şi tuturor celor care ne susţin şi ne sunt alături pentru a putea obţine aceste rezultate”, a spus Gheorghe Panc

You may also like

Leave a Comment