Responsive Menu
Add more content here...


Vorbe multe, fapte puţine la FC Zalău

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 2,1K views
A+A-
Reset

Chiar dacă noii acţionari s-au înţeles cu antrenorul, dar şi cu celelalte persoane din staff-ul tehnic şi administrativ, deocamdată activitatea clubului este blocată, din cauza faptului că încă nu a avut loc întâlnirea cu autorităţile locale şi nu a fost validat contractul de finanţare


Cu acţionari noi, cu o finanţare mult mai consistentă promisă din partea autorităţilor locale, dar şi cu un suflu nou, FC Zalău îşi propune promovarea în sezonul 2017 – 2018. În aceste condiţii, demersurile pentru noul campionat au început încă din primele zile ale lunii iunie, astfel că noi acţionarii s-au înţeles cu noul antrenor, cu celelalte persoane din staff-ul tehnic, dar şi administrativ.

Însă, deocamdată nu s-a semnat niciun act, iar activitatea clubului este blocată, până la întâlnirea cu autorităţile locale. În plus şi contractul de finanţare care a fost depus de FC Zalău la primărie, încă nu a fost validat şi nu a intrat pe ordinea de zi a Consiliului Local.

“Noi în momentul de faţă avem înţelegeri verbale cu antrenorii şi cu persoanele din staff, dar nu ştim pe ce ne bazăm. Încă nu putem semna cu nimeni şi trebuie să ştim ce facem. Nu vrem să fim un club amator. Noi nu venim la Zalău să facem bani, ci în primul rând să obţinem performanţă. Trebuie să avem o întâlnire cu autorităţile locale. Până atunci degeaba tot vorbim, fiindcă nu înaintăm. Situaţia trebuie să se clarifice până vineri”, ne-a declarat acţionarul Sergiu Bodea.

Teodor Bălăjel – viceprimar Zalău: “Suntem interesaţi să ne întâlnim, să vedem cerinţele şi obiectivele”

Cum pentru sezonul viitor, autorităţile locale au pregătit un buget consistent pentru echipa de fotbal, de aproximativ 11 miliarde lei vechi, este clar că Primăria şi Consiliul Local este dispusă să susţină FC Zalău în lupta pentru ajungerea în Liga a II-a, acest lucru fiind anunţat public şi de primarul Ionel Ciunt, dar şi de “vicele” Teodor Bălăjel.

Deocamdată, banii nu pot fi alocaţi, până când contractul de finanţare nu va fi votat în şedinţa de Consiliul Local.

“Suntem interesaţi să ne întâlnim cu acţionarii să vedem care sunt cerinţele şi obiectivele şi pe ce se bazează ei în relaţia cu primăria. Încă nu am văzut proiectul de finanţare, dar probabil este în analiză. Şedinţa Consiliului Local are loc joi, dar proiectul de finanţare de la FC Zalău nu este pe ordinea de zi”, ne-a informat Teodor Bălăjel, viceprimarul municipiului Zalău.

Prins şi cu alte treburi, preşedintele Ioan Morar a dat de înţeles că lucrurile se vor îndrepta în scurt timp.

“Proiectul s-a depus pe adresa primăriei, iar în zilele următoare vrem să ne întâlnim cu domnul primar şi cu ceilalţi acţionari. Într-adevăr, contractul nu se află în ordinea de zi, dar aceasta nu este o problemă, deoarece se poate face o şedinţă extraordinară pe acest subiect”, a spus preşedintele.

Nu ştim care sunt cauzele acestor întârzieri, în condiţiile în care acţionarii îşi doresc să facă treabă, la fel şi preşedintele, dar şi mai important autorităţile locale. Sperăm noi ca lucrurile să se îndrepte, mai ales că urmează alte aspecte de pus la punct, legate de lotul echipei şi de începerea pregătirilor, care ar trebui să aibă loc în a doua săptămâna din luna iulie.

You may also like

Leave a Comment