Responsive Menu
Add more content here...


Vom avea parte de o vreme instabilă cu ploi şi furtuni. Prognoza meteo pentru perioada 28 Mai – 02 Iunie

Săptămana va începe cu o vreme mai rece, în mare parte a județului, iar norii prezenţi pe cer vor lăsa ploi de scurtă durată, cu tunete şi fulger

by Mihai POP
0 comment 3.5K views
A+A-
Reset

Următoarele zile vor fi caracterizate de o vreme în general instabilă, gradul de instabilitate atmosferică accentuându-se odată cu apropierea Weekend-ului.

Vremea va fi variabilă, cu înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse ce pot fi torențiale însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină, în general de mici dimensiuni, transmit Severe Weather Alert – Salaj.

Pe parcursul zilei de azi (28 Mai), mai mult în zona de nord-est a județului, la nivel local, se vor semnala averse însoțite de descărcări electrice, scurte intensificări ale vântului și izolat grindină mică.

De mâine (29 Iunie), în tot județul se vor semnala furtuni, la nivel local, posibil temporar pe arii mai extinse, în fiecare zi până în weekend inclusiv, iar la nivel local se vor acumula cantități importante de apă.

Duminică (02 Iunie), se preconizează cel mai instabil scenariu, cu posibilitatea de a fi sever, astfel că local se pot semnala averse torențiale însoțite de frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină de mici sau medii dimensiuni, nefiind exclusă grindina de mari dimensiuni dacă scenariul se menține.

Temperaturile vor fi ridicate, cu maxime ce vor depăși 23-26°C.

You may also like

Leave a Comment