Voleiul se joacă şi la Jibou! Clubul Primăriei face înscrieri pentru copii şi juniori

by Călin ONICAŞ
0 comment 100 views
A+A-
Reset

După fotbal, handbal, tenis, karate şi kickboxing, la SCO Jibou se va practica din anul 2024 şi sportul la fileu. Clubul sportiv susţinut de Primăria oraşului Jibou a început înscrierile pentru secţia de volei – sunt aşteptaţi aici băieţi şi fete cu vârste între 7 şi 18 ani

La nici doi ani de la înfiinţare, SCO Jibou are deja în cele cinci secţii – fotbal, handbal, tenis, karate şi kickboxing – aproape 300 de copii şi juniori!

Noul An aduce încă o secţie la clubul susţinut de Primărie. Începând din anul 2024, gruparea de pe Someş va avea şi secţie de volei! În zilele trecute, au început înscrierile, fiind aşteptaţi copii şi juniori cu vârstele între 7 şi 18 ani – fete şi băieţi.

Antrenamentele vor începe în următoarele două-trei săptămâni, sub îndrumarea profesorului Dorin Goron.

Antrenorul este absolvent al Liceului cu Program Sportiv “Bihorul Oradea” şi a urmat Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii “Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca specializarea volei. Totodată, Dorin Goron are masteratul în Ştiinţa Sportului.

De-a lungul anilor, a activat ca profesor de educaţie fizică şi sport la şcolile din satul Racâş (comuna Hida), Dragu, Gârbou, dar şi la Liceul Teoretic “Ion Agârbiceanu” Jibou.

Ca voleibalist, a evoluat la echipele LPS CSS Oradea, Nando Oradea și “U” Cluj.

Se pare că jibouanii iubesc şi acest sport, astfel că, încă din primele zile, aproape 20 de copii şi tineri şi-au anunţat deja dorinţa de a practica voleiul la SCO Jibou!

Dacă va exista interes pentru sportul la fileu, conducerea clubului speră ca, în viitorul nu prea îndepărtat, Jiboul să aibă echipă de volei – fie de băieţi, fie de fete. Aceasta, cu atât mai mult cu cât în oraş există acum o sală de sport modernă, acolo unde activitatea voleibalistică s-ar putea desfăşura în cele mai bune condiţii.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 10 ianuarie.

Comunicatul emis de conducerea clubului SCO Jibou

🏐 𝗜̂𝗻𝗰𝗲𝗽 𝗶̂𝗻𝘀𝗰𝗿𝗶𝗲𝗿𝗶𝗹𝗲! 𝗔𝘇𝗶 𝗱𝗲𝗺𝗮𝗿𝗮̆𝗺 𝗮𝘃𝗲𝗻𝘁𝘂𝗿𝗮 𝘃𝗼𝗹𝗲𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗹𝗮 𝗦𝗖𝗢 𝗝𝗶𝗯𝗼𝘂!

🫶 Începând din 8 ianuarie, 𝗱𝗲𝘀𝗰𝗵𝗶𝗱𝗲𝗺 𝗶̂𝗻𝘀𝗰𝗿𝗶𝗲𝗿𝗶𝗹𝗲 pentru cea mai nouă secție din familia noastră sportivă – 𝗦𝗘𝗖𝗧̦𝗜𝗔 𝗗𝗘 𝗩𝗢𝗟𝗘𝗜! Este o oportunitate minunată pentru toți cei care iubesc acest sport sau doresc să înceapă o nouă călătorie în lumea 𝘃𝗼𝗹𝗲𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶.

🎗 Indiferent dacă sunteți un începător curios sau un jucător experimentat, suntem aici pentru a vă ghida și a vă ajuta să vă dezvoltați în acest sport captivant. Veți avea ocazia de a învăța de la 𝗮𝗻𝘁𝗿𝗲𝗻𝗼𝗿𝗶 𝗰𝗮𝗹𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮𝘁̦𝗶 și de a juca pe terenuri moderne.

📝Pentru a vă 𝗶̂𝗻𝘀𝗰𝗿𝗶𝗲 sau pentru a afla mai multe 𝗱𝗲𝘁𝗮𝗹𝗶𝗶 despre secția de 𝘃𝗼𝗹𝗲𝗶 a 𝗦𝗖𝗢 𝗝𝗶𝗯𝗼𝘂, nu ezitați să ne contactați la 𝟬𝟳𝟰𝟭.𝟬𝟵𝟭.𝟳𝟮𝟭 📱

✅ 𝗖𝗼𝗻𝗱𝗶𝘁̦𝗶𝗶: 𝗕𝗮̆𝗶𝗲𝘁̦𝗶 𝘀̦𝗶 𝗳𝗲𝘁𝗲 𝗰𝘂 𝘃𝗮̂𝗿𝘀𝘁𝗲 𝗶̂𝗻𝘁𝗿𝗲 𝟳-𝟭𝟴 𝗮𝗻𝗶!

💜🤍♥️ Unim forțele, depășim limitele! 🇱🇻🇱🇻🇱🇻

#SCOJibou#InvestimInViitor#CrestemCampioni#Volei#Sport

You may also like

Leave a Comment