Responsive Menu
Add more content here...


Volei Municipal Zalău s-a despărţit de un jucător în plin campionat

by Călin ONICAŞ
0 comment 35 views
A+A-
Reset

După plecarea furtunoasă de la Zalău, antrenorul Nikolay Jeliazkov a plecat acasă cu fiul său cu tot, este vorba de Jani  Jeliazkov, cel care în prima parte a sezonului a fost titular


Cel puţin la suprafaţă, lucrurile au mers bine la CS Volei Municipal în acest sezon. Lider în Divizia A1 şi calificată în Final Four-ul Cupei României, fosta campioană a României era în grafic, exceptând parcursul din cupele europene, acolo unde în ultimii ani Zalăul nu prea a mai putut să facă faţă.

Primele “fisuri” au ieşit la iveală după eliminarea din Challenge Cup, când antrenorul Nikolay Jeliazkov l-a criticat pe internaţionalul Cristian Bartha, pentru prestaţia din returul cu Benfica Lisabona.

La începutul săptămânii trecute, după victoria de la Dej din Cupă, tehnicianul bulgar a renunţat la banca tehnică şi şi-a reziliat contractul.

Aceasta nu a fost şi singura despărţire, deoarece şi fiul său, este vorba de Jani Jeliazkov (n. 15 septembrie 1992, 205 cm), şi-a reziliat angajamentul şi şi-a urmat tatăl în Bulgaria.

Folosit ca titular pe postul de universal, odrasla antrenorului a evoluat destul de şters, mai ales în partida cu Benfica de la Zalău, în care publicul l-a fluierat copios.

Voleibalistul în vârstă de 26 de ani ajunsese la poalele Meseşului la începutul acestui sezon, după ce în prima parte a anului 2018 a îmbrăcat tricoul campioanei Bulgariei, Neftohimik Burgas.

În carieră, bulgarul a mai jucat în Italia pentru Porto Ravenna Volley (2013 – 2015) şi Aurispa Alessano (2015-2016), dar şi în România la Arcada Galaţi, acolo unde fusese rezerva zălăuanului Adrian Gontariu.

De precizat faptul că CS Volei Municipal nu va mai putea aduce alt jucător pe acest post, deoarece perioada de transferuri s-a terminat.

În aceste condiţii, pe postul de universal va juca internaţionalul Ciprian Matei. Există însă şi varianta Rareş Bălean, care în campionatul trecut a evoluat foarte bine pe acest post, devenind jucătorul cu cele mai multe puncte realizate din lotul Zalăului!

You may also like

Leave a Comment