Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. Voinţa Derşida a obţinut o remiză “de aur” pe Stadionul Municipal din Zalău

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 59 views
A+A-
Reset

În derby-ul rundei din Seria Vest, “derşidanii” au făcut un meci bun contra celor de la Sporting Zalău şi au scos un punct mare, cu ajutorul căruia aproape că pot sărbători câştigarea campionatului, având în vedere că cu două runde înainte de final, Răzvan Bologa şi colegii săi au 4 puncte avans faţă de Sporting şi Steaua Cosniciu


De când FC Zalău s-a desfiinţat, pe Stadionul “Municipal” a cam bătut vântul la meciurile de Liga a V-a a celor de la Sporting Zalău, sau la partidele de juniori republicani ale celor de la CS Atletic.

Duminică însă, la derby-ul Seriei Vest din Liga a V-a, tribunele au fost  din nou populate, cu peste 250 de spectatori, însă majoritatea dintre aceştia au venit de la Derşida să susţină echipa favorită în derby-ul pentru primul loc.

Pentru Sporting Zalău, victoria era cam ultima şansă de a mai spera la prima poziţie, astfel că zălăuanii au început tare, iar Claudiu Băican a deschis scorul după 17 minute. Fiind susţinută şi de suporteri, Voinţa Derşida nu a renunţat şi a reuşit egalarea după o jumătate de oră din meci, prin Răzvan Bologa.

La vestiare s-a intrat cu 1 – 1, iar la reluare, tot Sporting Zalău a avut momente mai bune şi în ultimul sfert de oră a trecut din nou în avantaj, la reuşita lui Cosmin Cuibuş. Oaspeţii erau în 10 oameni, însă cu toate acestea, au dat lovitura pe final, când Ionuţ Borz a profitat de o greşeală în defensiva adversă şi a egalat.

Acest punct a fost unul “de aur” pentru “derşidani” care au început fiesta chiar pe Stadionul Municipal. Cu două runde înainte de final, Voinţa are 4 puncte avans faţă de Sporting Zalău şi Steaua Cosniciu şi în proporţie de 90% are asigurat primul loc.

Că tot veni vorba şi de Steaua Cosniciu, să spunem că a câştigat la “masa verde” cu Olimpic Gîrceiu, având în vedere că adversara nu s-a prezentat la meci.


Sporting Zalău – Voinţa Derşida 2 – 2 (1 – 1)

Au marcat: Claudiu Băican (’17) şi Cosmin Cuibuş (’78), respectiv Răzvan Bologa (’31) şi Ionuţ Borz (’87)

Sporting: Ciprian Petran (cpt.) – Robert Cosma, Marius Colciar, Cosmin Balmuş, Sergiu Druhora (Cosmin Cuibuş), Paul Pintea (Sergiu Horvat), Florin Kordiş, Călin Tuşer, Răzvan Meleg, Adalbert Pintea şi Claudiu Băican (Gabriel Cozea). Rezerve: Gomboş Marton – Victor Tihăuan, Claudiu Murg şi Rareş Ciaca. Antrenor: Călin Pop. Delegat: Robert Goie

Voinţa: Viorel Grec – Răzvan Bologa, Radu Turian, Raul Ţurcan, Marius Mânzat, Silviu Gorgan (Ionuţ Borz), Mădălin Iancău, Mihai Sabou, Alexandru Bologa (Ştefan Avram), Sergiu Pop – cpt. (Călin Varga) şi Alexandru Geamănu. Rezerve: Ionuţ Neagotă – Ionuţ Porumb, Alexandru Boloş şi Alexandru Gorgan. Antrenor: Nicu Ardelean. Delegat: Dumitru Bologa

Cartonaş roşu: A. Geamănu (’68)

Au arbitrat: la centru: David Sacota (Peceiu), asistenţi: Dull Patrick (Sărmăşag) şi Gomboş Krisztian (Zalău)

Observator AJF: Gavril Bîrjac (Păuşa)


 

You may also like

Leave a Comment