Responsive Menu
Add more content here...


Vlăduța Lupău, mamă pentru a doua oară. A ales un nume sfânt pentru băiețelul nou-născut

Vlăduța Lupău și-a îndeplinit visul de a deveni mamă pentru a doua oară. Luni seara, artista a adus pe lume încă un băiețel. Vestea așteptată de fanii artistei a venit chiar din partea soțului ei. Fostul fotbalist Adi Rus s-a arătat extrem de emoționat și a postat câteva imagini de la maternitate

by Mihai POP
0 comment 2,4K views
A+A-
Reset

Zi mare pentru Vlăduța Lupău și Adi Rus! Cei doi au devenit din nou părinți. Artista a adus pe lume un băiețel sănătos, iar soțul ei a împărtășit vestea că cel de-al doilea fiu al lor s-a născut în urmă cu puțin timp.

În urmă cu câteva zile, Vlăduța Lupău a spus pe rețelele de socializare că este nerăbdătoare să-și cunoască fiul.

Ce nume a ales

În cazul primului lor copil, cei doi părinți au ales un nume de sfânt: Iair. Pentru al doilea băiețel venit în familia lor, Vlăduța și Adi au ales tot un nume biblic: Isaia. Alături de imaginile publicate în mediul online, soțul artistei a scris și un mesaj emoționant.

„Sunt cel mai bogat om de pământ! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit. De azi, dragostea nu se împarte, ci se înmulțește. Isaia, Iair, Vlăduța Lupău, vă iubesc câte zile o să am!”, a fost mesajul fostului fotbalist de la CFR Cluj

Vlăduța Lupău și Adi Rus formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea muzicii populare. Sălăjeanca Vlăduța Lupău, fiica celebrului cântăreț de muzică lăutărească, Ioan Lupău, a urmat pașii tatălui ei, impunându-se rapid ca una dintre vocile de referință în muzica populară românească contemporană.

Vlăduța Lupău a colaborat frecvent cu diverse personalități din industria muzicală și a câștigat popularitate prin interpretările sale autentice și emoționante.

You may also like

Leave a Comment