Responsive Menu
Add more content here...


Vlad Morar şi-a trecut în cont un nou gol în campionatul Greciei

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 31 views
A+A-
Reset

Sălăjeanul a marcat un gol important pentru Panetolikos în victoria cu 2 – 1 obţinută în faţa ultimei clasate şi a ajuns la şase reuşite în acest sezon


Aflat pentru al doilea sezon la rând în campionatul Greciei, Vlad Morar se simte foarte bine la Panetolikos, pentru care a marcat o serie de goluri importante.

În ediţia trecută a primului eşalon din Grecia, Morar a înscris zece goluri, iar în acest campionat, sălăjeanul are deja şase reuşite, după doar 13 etape.

Ultimul gol al său a fost reuşit în victoria celor de la Panetolikos cu 2 – 1 în faţa “lanternei roşii” Smyrnis, Morar macând golul doi al echipei sale cu un şut din afara careului.

“Mă bucur că am marcat şi că am obţinut o victorie. Puteam avea şi mai multe goluri, însă am lipsit la trei meciuri din cauza unei accidentări. Sper să terminăm cu bine anul şi să obţinem rezultate bune şi în ultimele două partide”, ne-a declarat Vlad Morar.

Sălăjeanul mai are contract încă un an cu echipa din Grecia, însă ar putea pleca de la Panetolikos în această iarnă.

“Important să termin anul sănătos şi apoi voi vedea ce voi face. Dacă va veni o ofertă bună  pentru mine şi pentru club, orice este posibil. Chiar acum am o ofertă şi mă gândesc”, a mai spus sălăjeanul.

Într-un campionat dominat de PAOK – echipă antrenată de Răzvan Luceascu, Panetolikos se află pe locul 9 cu 18 puncte.

În acest an, echipa lui Morar mai are de disputat două meciuri în campionat, în deplasare la Aris (locul 6) şi pe teren propriu cu Panathinaikos (locul 5).

 

You may also like

Leave a Comment