Responsive Menu
Add more content here...


Vlad Morar s-a transferat în Grecia

by Călin ONICAŞ
0 comment 2,7K views
A+A-
Reset

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a finalizat discuțiile cu Panetolikos, o formație de primă ligă din Grecia. Astfel, atacantul a semnat un contract pe trei sezoane cu echipa cu care a mai negociat şi în iarnă, după despărţirea de ASA Tîrgu Mureş


La doar 24 de ani, Vlad Morar are deja experiență pe prima scenă a fotbalului românesc, acolo unde a îmbrăcat tricoul formațiilor „U” Cluj, Petrolul Ploiești, ASA Târgu Mureș și CS Viitorul.

Cu echipa lui Gică Hagi, fotbalistul a reuşit să cucerească şi titlul naţional. Deşi mai avea doi ani şi jumătate de contract cu campioana României, jucătorul din Sălaj îşi pregăteşte bagajele de plecare. Aceasta, după ce conducerea clubului a anunţat zilele trecute de Vlad Morar nu mai participă la antrenamentele echipei şi că a devenit transferabil.

Automat, talentatul atacant a început negocierile cu mai multe formaţii din ţară, dar şi din străinătate.  Chiar dacă are oferte bune şi din prima ligă, fotbalistul în vârstă de 24 de ani este hotărât să părăsească fotbalul românesc.

Astfel, sălăjeanul se află în discuţii avansate cu Panetolikos, echipă de pe prima scenă a fotbalului din Grecia! De precizat că acesta a mai negociat cu grecii şi în iarnă, după ce s-a despărţit de ASA Târgu Mureş.

De data aceasta, Morar poate lua drumul Greciei, iar în zilele următoare el ar putea semna şi un contract pe doi sau chiar trei ani. Surprizele, însă, pot apărea peste noapte…

În final, trebuie precizat că aceasta ar fi a doua aventură din străinătate pentru Vlad Morar, după cea din Israel, acolo unde a semnat cu Beitar Ierusalim, dar fără să joace măcar un meci oficial.

Sperăm că la noua grupare Vlad Morar va putea cu adevărat să îşi poată etala calităţile pe care le are cu carul.

 

Ultimă oră:

În cursul zilei de luni, fotbalistul a semnat un contract pe trei ani cu Panetolikos.

În ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 2 august, veţi putea vedea mai multe amănunte pe acest subiect. 

You may also like

Leave a Comment