Vlad Morar se pregăteşte cu o echipă din Superliga României!

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 128 views
A+A-
Reset

După ce a devenit campion al României cu Farul Constanţa în vara lui 2023, cariera lui Vlad Morar a avut o continuare… interesantă am putea spune, având în vedere că a ajuns în Liga a II-a din Grecia, acolo unde a semnat cu Niki Volos, grupare ce îşi propunea promovarea în acest sezon. Doar că, după câteva luni petrecute în Grecia, se pare că cele două părţi s-au despărţit la începutul acestui an.

Pentru Niki Volos a evoluat în 9 meciuri, reuşind o pasă de gol.

Însă, atacantul ar fi revenit în România şi deja se pregăteşte cu UTA Arad, conform colegilor de la sportarad.ro. Gruparea arădeană se află în căutarea unui atacant, iar Morar ar putea fi soluţia.

Vlad Morar a mai evoluat la UTA Arad şi în sezonul 2020 – 2021, când a marcat 4 goluri în 13 meciuri.

Ajuns la 30 de ani, Vlad Morar se află în curtea “Bătrânei Doamne” şi în zilele următoare ar putea semna cu UTA Arad.

La Arad, atacantul sălăjean ar putea avea ocazia să colaboreze, din nou, cu Mircea Rednic, antrenor cu care a mai lucrat şi în prima parte a sezonului 2012 – 2013, la Petrolul Ploieşti.

În carieră, Vlad Morar a mai evoluat la Universitatea Cluj, Beitar Ierusalim, Rapid, ASA Târgu Mureş, Panetolikos, FC Voluntari, UTA Arad, Gaz Metan Mediaş, Dinamo, Viitorul Constanţa, Farul Constanţa şi Niki Volos.

În palmares are două titluri de campion cucerite cu Viitorul (2016 – 2017) şi Farul (2022 – 2023), dar şi o Cupă a României cucerită cu Petrolul, în 2013.

La nivelul primei ligi, Morar are 35 de goluri marcate şi 8 pase decisive în 150 de partide.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!