Responsive Menu
Add more content here...


Vlad Morar s-a despărţit de UTA Arad

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 1.3K views
A+A-
Reset

Atacantul sălăjean şi-a reziliat contractul cu “Bătrâna Doamnă” după doar patru luni petrecute în alb-roşu. În această perioadă, Morar a bifat 224 de minute fără să înscrie vreun gol. “Îi mulţumim. Păcat, mi-aş fi dorit mai mult de la el, dar, nefăcând o pregătire bună, e clar că la jocuri cu intensitate a avut probleme”, a spus şi Mircea Rednic

Născut la data de 1 august 1993, Vlad Morar a fost un mare talent al fotbalului sălăjean. A fost remarcat rapid de echipe bine cotate din fotbalul românesc, după ce a impresionat la Ardealul Cluj.

A ajuns ulterior pe la “U” Cluj, Petrolul Ploieşti, Rapid, Viitorul sau Farul Constanţa, cu cele două din urmă fiind şi campion al României.

A evoluat şi în campionatul Greciei, însă, în ultima perioadă, se pare cariera sa a luat-o pe o pantă descendentă.

După ce a devenit campion cu Farul Constanţa, Vlad Morar făcea o alegere surprinzătoare, alegând o echipă din Liga a II-a din Grecia. Nu s-a adaptat prea bine acolo şi după câteva luni a decis să se întoarcă în ţară.

Mircea Rednic i-a oferit o mână de ajutor, solicitând conducerii UTA-ei Arad să-l aducă pe jucătorul originar din comuna Crişeni pe Stadionul “Francisc Neuman”.

Zis şi făcut. Conducerea i-a îndeplinit dorinţa “Puriului”, iar la finalul lunii ianuarie, Vlad Morar revenea, oficial, la UTA Arad, echipă pentru care a mai evoluat, pentru o perioadă scurtă de timp, şi în trecut.

Însă, la fel ca prima dată, colaborarea dintre UTA şi Vlad Morar a ţinut doar câteva luni, iar zilele trecute, Mircea Rednic a confirmat despărţirea de atacantul sălăjean.

În a doua sa perioadă la UTA, Vlad Morar a bifat 224 de minute în 8 meciuri. În alte 5 meciuri a fost rezervă, iar în ultimele 3 meciuri nu a fost inclus în lot.

“Îi mulţumim. Păcat, mi-aş fi dorit mai mult de la el, dar, nefăcând o pregătire bună, e clar că la jocuri cu intensitate a avut probleme”, a spus Mircea Rednic, citat de colegii de la Sport Arad.

UTA şi Vlad Morar au ajuns la un acord cu privire la rezilierea contractului pe cale amiabilă. Îi dorim mult succes în viitor!”, se arată şi într-un comunicat emis de clubul arădean.

You may also like

Leave a Comment