Responsive Menu
Add more content here...


Vlad Morar a reuşit primul gol în Grecia

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 1,K views
A+A-
Reset


Intrat în ultimul sfert de oră al meciului cu Atromitos, sălăjeanul a marcat după doar trei minute şi a adus primul puncte din acest campionat pentru Panetolikos


Chiar dacă în această vară s-a despărţit de Viitorul Constanţa, echipă cu care a devenit campion al României, Vlad Morar nu a stat foarte mult fără echipă.

Deşi a fost asaltat de oferte din ţară şi din străinătate, sălăjeanul a ales să joace în Grecia, la Panetolikos. Încă din primul meci din campionat, Vlad Morar a fost integralist, însă echipa sa a pierdut cu 2 – 0 în faţa titratei AEK Atena.

La finalul săptămânii trecute a urmat şi primul meci de pe teren propriu, în care sălăjeanul a şi reuşit să le intre la suflet fanilor de la Panetolikos.

Deşi a început pe banca de rezervă meciul cu Atromitos şi a fost introdus în teren abia în ultimul sfert de oră, Vlad Morar şi-a demonstrat calităţile şi a marcat după doar trei minute.

Golul a fost cât se poate de important, în condiţiile în care prin reuşita lui Vlad Morar, Panetolikos a egalat, scor 2 – 2, iar la final a obţinut primul punct din noua stagiune.

Şi în campionatul din Grecia urmează o pauză de aproximativ două săptămâni, având în vedere meciurile echipelor naţionale, astfel că Vlad Morar a revenit acasă pentru câteva zile. Din păcate, fotbalistul din Crișeni acuză unele probleme medicale.

„Mă bucur că am marcat, dar din păcate am unele probleme la spate. Chiar acum mă reîntorc în Grecia, unde voi efectua un RMN şi atunci voi ştii mai multe. Eu sper să fiu sănătos, să marchez cât mai multe goluri şi să îmi pot ajuta noua formaţie”, a declarat Vlad Morar pentru ziarul Sportul Sălăjean.

În următoarea etapă programată pe 9 septembrie, echipa lui Vlad Morar va juca în deplasare la Panionios, formaţie ce are maxim de puncte după două etape.

 

You may also like

Leave a Comment