Responsive Menu
Add more content here...


Vlad Morar a marcat golul etapei în campionatul Greciei, cu o reuşită a la Hagi! VIDEO

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 1,7K views
A+A-
Reset

Sălăjeanul a adus un punct pentru echipa sa Panetolikos în meciul cu Giannina, după ce a înscris un gol superb, asemănător cu cel marcat de Hagi la Mondialul din 1994 împotriva Columbiei


După ce în vară a devenit campion cu Viitorul Constanţa, Vlad Morar s-a despărţit de gruparea lui Hagi şi a ajuns în campionatul Greciei la Panetolikos.

Chiar dacă nu a fost ocolit de accidentări, sălăjeanul s-a adaptat destul de bine la noua sa echipă, iar în turul de campionat a jucat în şapte meciuri pentru Panetolikos. În campionatul din Grecia, jucătorul de 24 de ani a reuşit să înscrie şi două goluri, iar în ambele meciuri în care Morar a marcat, echipa sa a reuşit să obţină câte un punct, 2 – 2 cu Atromitos şi 1 – 1 în partida din ultima etapă cu Giannina.

În acest joc, Vlad Morar a început meciul ca şi rezervă fiind introdus în teren în minutul 66. După doar patru minute de când a intrat la joc, mijlocaşul sălăjean a lăsat mască asistenţa şi a marcat un euro-gol, printr-o execuţie asemănătoare cu a lui Gică Hagi de la Mondialul din 1994 împotriva Columbiei.

Reuşita lui Vlad Morar a fost golul etapei a XI-a din campionatul Greciei. 

„Sunt bucuros că am înscris. Am avut câteva jocuri în care nu am mers destul de bine, dar după rezultatul ăsta împotriva marii rivale sper să ne revenim și să câștigăm ultimele meciuri până se întrerupe campionatul”, a declarat Vlad Morar pentru GSP.ro.

Să mai spunem că echipa la care evoluează fostul jucător de la Viitorul nu traversează o perioadă bună şi ocupă doar locul 14 cu 10 puncte acumulate în 11 etape.

Vezi reuşita de senzaţie a lui Vlad Morar

You may also like

Leave a Comment