Responsive Menu
Add more content here...


Vlad Morar: ”Mă face mai motivat faptul că selecţionerul Contra mă are în vizor”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 31 views
A+A-
Reset

Sălăjeanul este încântat că a intrat în vederile Naţionalei şi aşteaptă să fie convocat pentru următoarele meciuri ale României


La primul sezon în Grecia, Vlad Morar a avut nevoie şi de timp pentru a se acomoda, dar cu toate acestea, în stagiunea 2017 – 2018, sălăjeanul a marcat nouă goluri în campionat şi alte câteva ruşite în Cupă pentru Panetolikos.

Jucătorul originar din comuna Crişeni a început în forţă sezonul 2018 – 2019, iar în doar cinci meciuri a reuşit deja să înscrie patru goluri şi să fie golgheterul echipei dar şi al campionatului.

Evoluţiile sale nu au fost trecute cu vederea de selecţionerul Cosmin Contra, care chiar înaintea meciului de săptămâna trecută cu Lituania a declarat că Vlad Morar, dar şi Liviu Antal sunt în vizorul Naţionale.

“Antal şi Morar sunt în lista de jucători care trebuie urmăriţi. Nu au fost convocaţi pentru aceste meciuri, dar sunt în lista de 55 de jucători. Am încercat până acum să dau continuitate jucătorilor cu care am început, dar accidentările m-au făcut să apelez şi la alte nume, dar pe care le cunoşteam deja. Eu sunt mulţumit de cum s-au pregătit şi evoluat fotbaliştii care au lucrat până acum cu mine, de aceea n-am avut motive să schimb”, a declarat Cosmin Contra.

Vorbele lui Contra au ajus şi la urechile lui Vlad Morar, iar sălăjeanul este încântat că a intrat în vederile selecţionerului, pe care l-a mai avut antrenor şi la Petrolul Ploieşti, cu care în 2013 a cucerit Cupa României.

“Sunt bucuros şi mă face şi mai motivat faptul că selecţionerul Cosmin Contra mă are în vizor. Îmi doresc să ajung la Naţională, dar depinde doar de evoluţiile mele. Orice jucător îşi doreşte să îmbrace tricoul României şi consider că aş face faţă la echipa naţională”, a spus Vlad Morar.

Până la următoarele meciuri ale Naţionalei, Vlad Morar se concentrează pentru meciurile din campionatul Greciei.

După şase etape, echipa sa se află la mijlocul clasamentului, având două victorii, două egaluri şi două înfrângeri. Panetolikos a marcat 8 goluri, iar jumătate dintre acestea i-au aparţinut lui Vlad Morar.

You may also like

Leave a Comment