Responsive Menu
Add more content here...


Vlad Morar începe un nou sezon în Grecia cu planuri mari

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 65 views
A+A-
Reset

“Mă simt bine la Panetolikos şi sper să facem un sezon bun, la finalul căruia să prindem un loc de cupă europeană. Sper să marchez minim 15 goluri în noul campionat”, a precizat Morar


Chiar după un sezon în care a devenit campion al României cu Viitorul Constanţa, Vlad Morar s-a transferat în vara trecută de la echipa lui Hagi tocmai în Grecia, la Panetolikos.

Sălăjeanul s-a integrat rapid în echipă şi în stagiunea trecută a fost unul dintre cei mai buni marcatori ai formaţiei sale cu 9 goluri în campionat, dar şi alte reuşite importante în Cupa Greciei.

Echipa lui Vlad Morar a terminat campionatul pe locul 8, aproape de o poziţie ce ducea în Europa League, dar pentru stagiunea 2018 – 2019, care începe chiar la final de săptămână, Panetolikos îşi propune un obiectiv mai îndrăzneţ.

La fel şi Vlad Morar, cel care mai are contract cu gruparea din Grecia încă doi ani şi nu se gândeşte la plecare ci se concentrează pe noul sezon, la finalul căreia speră să se claseze cu Panetolikos pe un loc ce duce în cupele europene.

“Mă simt bine la Panetolikos şi sper să facem un sezon bun, la finalul căruia să prindem un loc de cupă europeană. Îmi doresc să fiu sănătos, să îmi ajut câ mai mult echipa şi sper ca în noul campionat să marchez minim 15 goluri”, ne-a declarat Vlad Morar, care a traversat o formă bună şi în perioada de pregătire.

”Perioada de pregătire a decurs foarte bine şi am reuşit să marchez şase goluri în cinci meciuri. Sper să îmi continui forma bună şi după ce încep jocurile oficiale”, a mai spust fotbalistul originar din comuna Crişeni.

În această vară, Vlad Morar a avut mai multe oferte, însă a decis să rămână în Grecia.

“Am avut discuţii cu mai multe echipe, dar nu s-a concretizat nimic. Am avut oferte din multe ţări, chiar şi din China, dar am rămas la Panetolikos şi sunt cu gândul doar la startul noului campionat”, a precizat Morar.

În prima etapă din campionatul Greciei, Panetolikos joacă sâmbătă pe teren propriu cu Atromitos, însă în acest joc, Vlad Morar nu poate evolua din cauza cumului de cartonaşe pe care le are din finalul campionatului trecut.

“În campionatul Greciei se ţine cont de cartonaşele încasate în finalul stagiunii trecute. Nu voi juca în prima etapă, dar aştept să intru şi să dau totul din etapa a II-a”, a mai spus fotbalistul de 25 de ani.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 22 august.

 

You may also like

Leave a Comment