Responsive Menu
Add more content here...


Vlad Morar începe anul cu un meci de foc

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 965 views
A+A-
Reset

Sălăjeanul s-a putut bucura doar de câteva zile de vacanţă, deoarece echipa sa va şi începe returul pe 6 ianuarie în faţa celor de la AEK Atena


Transferat în vară de la campioana României  la Panetolikos, Vlad Morar s-a acomodat destul de repede în campionatul din Grecia şi în prima parte de sezon a jucat în 12 meciuri pentru noua sa echipă.

Sălăjeanul şi-a trecut numele pe lista marcatorilor şi în trei partide importante din campionat, dar a oferit şi câteva pase decisive.

În perioada Sărbătorilor de Iarnă, Vlad Morar nu s-a putut bucura prea mult de vacanţă, având în vedere că ultimul meci din 2017 a fost pe 20 decembrie, în Cupa Greciei, cu AEK Atena.

Returul în prima ligă din campionatul elen începe încă din această săptămână, iar Vlad Morar va avea din nou ocazia să se dueleze cu AEK Atena, de data aceasta într-un meci ce contează pentru etapa a XVI-a.

Cele două formaţii se vor întâlni în această perioadă de mai multe ori, având în vedere că pe 9 ianuarie va avea loc şi returul din Cupa Greciei.

După 15 etape, Panetolikos se află în zona “periculoasă” a clasamentului şi ocupă locul 13 cu 15 puncte acumulate.

You may also like

Leave a Comment