Responsive Menu
Add more content here...


Vlad Morar, gol decisiv pentru Panetolikos

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 35 views
A+A-
Reset

Sălăjeanul şi-a continuat forma bună şi a marcat golul victoriei echipei sale în meciul cu Lamia, câştigat cu scorul de 1 – 0


Vlad Morar traversează o perioadă excelentă în campioantul Greciei şi a ajuns la 9 goluri marcate pentru Panetolikos. Ultimul a fost unul decisiv, astfel că fotbalistul originar din comuna Crişeni a marcat un gol de 3 puncte în victoria echipei sale, în deplasarea de la Lamia.

Panetolikos s-a impus cu 1 – 0, dintr-un penalty pe care Morar l-a transformat precis, în minutul 75. Cu 9 goluri marcate în campionat – dintre care 4 de la punctul cu var –  Vlad Morar este şi în topul golgheterilor, fiind în primii şapte marcatori ai primei ligi.

Cu 37 de puncte, Panetolikos ocupă locul 7 în campionatul Greciei, cu două etape rămase de jucat până la final. În runda următoare, echipa lui Vlad Morar joacă în deplasare la Olimpiakos, după care în ultima rundă va juca acasă cu Asteras Tripolis.

Să mai spunem că Vlad Morar a ajuns în Grecia în toamna anului trecut de la Viitorul Constanţa şi şi-a propus să marcheze minim 10 goluri pentru Panetolikos. Acest obiectiv personal este ca şi atins, în condiţiile în care fotbalistul a marcat deja nouă goluri în campionat şi mai are ocazia să înscrie şi în ultimele două runde.

You may also like

Leave a Comment