Responsive Menu
Add more content here...


Vlad Morar, după ce a devenit golgheter la Panetolikos: “Sper să marchez peste 10 goluri în acest sezon”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 1,3K views
A+A-
Reset

Sălăjeanul traversează o perioadă foarte bună şi a ajuns la cinci goluri marcate în campionatul Greciei, după ce a înscris şi în ultima rundă cu Panionios


Perioadă excelentă pentru Vlad Morar, care după doar câteva luni petrecute în campionatul Greciei a reuşit să devină golgheter la Panetolikos. Sălăjeanul a ajuns la cinci goluri marcate în prima ligă din Grecia şi este cel mai bun marcator al celor de la Panetolikos, după ce şi în etapa de la finele săptămânii trecute, Morar a reuşit să îşi treacă numele pe lista marcatorilor. Echipa sa a reuşit un nou rezultat pozitiv, după ce a terminat la egalitate, scor 1 – 1 cu fruntaşa Panionios. Vlad Morar a reuşit să deschidă scorul în prima repriză, însă Panetolikos s-a văzut egalată în ultimele 10 minute şi a trebuit să se mulţumească cu un punct după acest joc.

„Sunt bucuros că reușesc sa marchez După schimbarea antrenorului echipa are o altă atitudine. Am câștigat la locul 4 și am făcut egal cu locul 5.  În ultimul meci am avut neșansă pentru că i-am dominat tot meciul, dar din păcate la prima ocazie, în ultimele 10 minute ne-au egalat.Suntem la 4 puncte de locul 6 şi suntem în obiectiv, dar sperăm să ne continuăm forma bună”, ne-a declarat Vlad Morar.

Vlad Morar – cel care în 14 meciuri a marcat 5 goluri la Panetolikos – speră să îşi continue forma bună şi în runda de la finele săptămânii, când echipa sa va juca în deplasare la ocupanta locului secund – PAOK, care este antrenată de Răzvan Lucescu.

Golgheterul lui Panetolikos are şi un obiectiv personal în acest sezon. „În primul rând îmi doresc să fiu sănătos şi să marchez cât mai mult. Sper să depăşesc 10 goluri în acest sezon”, ne-a mai spus Morar.

 

You may also like

Leave a Comment