Responsive Menu
Add more content here...


Vlad Morar, asaltat de oferte, din ţară şi din străinătate

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 17 views
A+A-
Reset

După evoluţiile bune din campionatul Greciei, fotbalistul sălăjean este dorit de mai multe echipe din Europa, din Coreea, chiar şi de o formaţie care este deja calificată în play-off-ul Ligii 1 din România. “Voi lua o decizie în perioada următoare, dar depinde ce îşi doreşte şi clubul la care sunt acum”, a spus Morar


Campionatul Greciei este dominat de PAOK, formaţie antrenată de Răzvan Lucescu, care este lider, cu un avans de 8 puncte faţă de Olimpiakos. În Liga 1 din Grecia se mai remarcă şi un alt român, este vorba de sălăjeanul Vlad Morar, care evoluează la Panetolikos din vara anului 2017.

În campionatul trecut, mijlocaşul de 25 de ani a marcat 9 goluri, dar în această stagiune arată o formă şi mai bună, astfel că după un tur de campionat, Morar a înscris deja şase goluri, însă a apucat să joace 12 partide din 15, fiind indisponibil câteva săptămâni din cauza unei accidentări.

Evoluţiile sale au atras şi atenţia unor grupări din Europa, dar şi din Asia, astfel că potrivit impresarului său – Bogdan Aposu – pe adresa lui Vlad Morar au venit oferte chiar şi din Coreea de Sud.

“Vlad Morar este unul dintre golgheterii din campionatului Greciei şi am oferte din Coreea de Sud pentru el. A demostrat că are valoare”, a spus Bogdan Apostu la ProSport Live.

Sălăjeanul mai are însă contract încă un an cu Panetolikos, dar ar putea pleca din Grecia în această iarnă, în cazul în care ar fi avantajos atât pentru el, cât şi pentru club. Mijlocaşul ne-a dezvlăuit că mai are oferte şi din alte campionate, chair şi din Liga 1 din România.

“În această perioadă am câteva zile libere şi urmează să iau o decizie. Voi pleca în Coreea doar dacă este avantajos pentru mine şi pentru club, iar dacă voi alege să joc acolo o voi face pentru că sunt foarte mulţi bani. Mai am însă oferte din Olanda, Polonia şi mai sunt discuţii cu echipe din Franţa, Germania şi Spania, însă deocamdată nimic concret. M-a ofertat şi o echipă din Liga 1, căreia nu pot acum să-i dau numele, însă pot spune doar că este calificată deja în play-off. Totul depinde şi de ce îşi doreşte clubului, fiindcă dacă nu acceptă suma de transfer este mai greu să plec acuma. Însă, dacă nu voi pleca în această iarnă, cu siguranţă voi prinde un transfer la vară”, ne-a declarat Vlad Morar.

You may also like

Leave a Comment