Responsive Menu
Add more content here...


Vlad Morar a înscris din nou în campionatul Greciei

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 20 views
A+A-
Reset

Sălăjeanul a ajuns la opt goluri marcate pentru Panetolikos, după ce şi în ultima rundă şi-a trecut numele pe lista marcatorilor în partida cu AEL Larissa


Sezon reuşit pentru Vlad Morar în campionatul Greciei, unde a marcat deja nu mai puţin de 8 goluri pentru Panetolikos, formaţie la care evoluează din toamna anului trecut.

Sălăjeanul şi-a trecut numele pe lista marcatorilor şi în ultima etapă, în meciul cu AEL Larissa, meci pe care Penetolikos l-a început foarte bine şi încă din primul minut, Vlad Morar a şi deschis scorul. În mai puţin de 15 minute, adversarii au şi revenit la conducere, iar în final, AEL Larissa s-a impus cu 4 – 2. După acest rezultat, echipa la care joacă Vlad Morar ocupă locul 9 în clasamentul Ligii 1 din Grecia şi este scăpată în totalitate de grijile retrogradării.

Trei etape au mai rămas de jucat până la finalul campionatului în Grecia, iar Vlad Morar continuă să fie cel mai bun marcator al echipei sale. Şi în clasamentul golgheterilor, Morar ocupă un loc fruntaş, fiind în primi opt marcatori ai campionatului.

You may also like

Leave a Comment