Responsive Menu
Add more content here...


Vlad Morar a început anul tot în Grecia

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 21 views
A+A-
Reset

Deşi în această perioadă a avut mai multe oferte din Europa, chiar şi din Asia, fotbalistul a rămas tot la Panetolikos, formaţie pentru care a şi jucat în primele meciuri din 2019


Din toamna anului 2017, Vlad Morar joacă în Grecia la Panetolikos, echipă la care s-a remarcat de la început. Dacă în sezonul trecut, fotbalistul sălăjean a marcat nouă goluri în campionat, în această stagiune, jucătorul de 25 de ani a înscris deja  şase goluri, în 13 etape.

Evoluţiile foarte bune ale sălăjeanului i-au adus pe adresa sa mai multe oferte, din Europa, Asia, chiar şi de la o formaţie din primul eşalon al României.

Până în prezent, nicio ofertă nu s-a concretizat, iar Vlad Morar a început anul 2019 tot în tricoul celor de la Panetolikos.

“Au fost unele discuţii, dar nimic mai mult. Cred că până la vară voi continua tot la Panetolikos, însă perioada de transferuri se termină pe 31 ianuarie şi se poate întâmpla orice. Deocamdată mă concentrez pe ce am de făcut la echipă. Îmi doresc să fiu sănătos şi să dau cât mai multe goluri”, ne-a declarat Vlad Morar.

Deja sălăjeanul a evoluat în două partide din campionat pentru Panetolikos, fiind integralist. În cadrul primei etape din tur, echipa sa a obţinut o remiză, scor 2 – 2 în deplasarea de la Atromitos, iar în runda a doua care a avut loc duminica trecută, Panetolikos a cedat cu 3 – 0, tot în deplasare, pe terenul celor de la OFI Creta. În acest meci, Vlad Morar a rata un penalty înaintea de pauză, la scorul de 1 – 0 pentru gazde. După 16 etape, Panetolikos se află pe locul 8 cu 22 de puncte acumulate, la 7 puncte de locul 4, ultimul ce asigură calificarea în cupele europene.

You may also like

Leave a Comment