Responsive Menu
Add more content here...


Vlad Morar: “Campionatul din Grecia e peste cel din România”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 24 views
A+A-
Reset

Fotbalistul sălăjean care evoluează la Panetolikos consideră că fotbalul elen este peste cel din România, mai ales că echipele din Grecia au participat cu trei echipe în competiţiile europene


La 25 de ani, Vlad Morar are deja în CV nu mai puţin de şapte echipe, iar în Liga 1 din România a evoluat pentru “U” Cluj, Petrolul Ploieşti, ASA Tg. Mureş şi Viitorul.

De un an jumate, sălăjeanul evoluează în Grecia, campionat care după părerea sa este mai ridicat decât cel din România.

“După părerea mea, primele cinci formaţii din Grecia sunt de un nivel ridicat. Echipele au bugete foarte mari, iar două echipe au fost în Europa League, iar una în Champions League. Campionatul din Grecia cred că este peste cel din România, cu un mic plus ca şi valoare. Jucătorii au salarii mai bune, iar stadioanele sunt aproape pline la meciuri”, este de părere fotbalistul.

Cu şase goluri marcate, Morar se află în topul celor mai buni marcatori din Grecia, iar echipa sa se află pe locul 6, la doar trei puncte de locul 4, ce duce în Europa League.

“Am avut o perioadă bună la Panetolikos. Anul trecut a fost unul de acomodare, dar am reuşit să marchez foarte multe goluri. În acest campionat am început bine, dar am suferit o ruptură musculară şi vreo trei săptămâni am fost accidentat şi nu am jucat cu Paok, Atromitos şi Panionios. În aceste meciuri mai puteam înscrie. Anul trecut am terminat la doar câteva puncte de locurile ce au dus în Europa League, iar acum suntem la un punct de locul 5. Cu câteva transferuri în iarnă, ne putem califica în Europa League”, este de părere Vlad Morar.

You may also like

Leave a Comment