Responsive Menu
Add more content here...


Vlad Morar: “Îmi doresc să câştigăm din nou campionatul cu CS Viitorul!”

by Călin ONICAŞ
0 comment 1,1K views
A+A-
Reset

Fotbalistul sălăjean va continua şi în sezonul viitor la campioana României, sub comanda lui Gică Hagi, având în vedere că jucătorul mai are contract un an de zile cu formația de pe litoral


Puţini sunt fotbaliştii sălăjeni care evoluează pe prima scenă a fotbalului din România. Totuşi, unul dintre acei jucători este Vlad Morar. Mai mult, sălăjeanul nu doar că evoluează în Liga 1, ci chiar face şi performanţă.

În sezonul precedent, sălăjeanul a reuşit să devină campion al României, în tricoul celor de la FC Viitorul.  Sub comanda lui Gică Hagi, Vlad Morar a dat cel mai bun randament pe prima scenă, iar pentru sezonul următor, fotbalistul din judeţul nostru se pare că va continua alături de constănţeni. “Voi rămâne la Viitorul şi în sezonul următor, mai am contract un an de zile”, ne-a spus atacantul.

Având în vedere că FC Viitorul a câştigat campionatul, gruparea condusă de Gică Hagi va evolua în noul sezon al Ligii Campionilor. Campionii României s-au pregătit în Turcia, înaintea debutului în noul sezon, acolo unde Vlad Morar a izbutit să înscrie şi un gol.

“Am marcat un gol în cantonament. A fost foarte greu, dar nu avem ce face, deoarece ne aşteaptă o perioadă dificilă. Antrenamentele au fost foarte intense”, a mai precizat fotbalistul.

Campiona României  a debutat într-un meci oficial în noul sezon duminică, 9 iulie, cu ocazia partidei din Supercupa României, împotriva celor de la FC Voluntari. Din păcate pentru sălăjeni, Vlad Morar nu a putut participa la acea partidă, din cauza unei accidentări.

 

Partida a fost pierdută de FC Viitorul, scor 0 – 1, singurul gol al partidei fiind marcat de Costin Lazăr. Pentru FC Viitorul urmează azi un meci amical împotriva fostei deţinătoare a Ligii Campionilor, Olympique Marseille. Meciul se va desfăşura în Elveţia, iar la începutul săptămânii viitoare, gruparea lui Gică Hagi va debuta şi în noul sezon, pe teren propriu, împotriva celor de la Gaz Metan.

În ceea ce priveşte noul sezon, Vlad Morar are o dorinţă mare. “Mi-aş dori să nu mă mai accidentez, să marchez cât mai multe goluri şi să luăm din nou campionatul. Suntem jucători tineri şi care avem foame de trofee”, a concluzionat Morar.

You may also like

Leave a Comment