Responsive Menu
Add more content here...


Vitezoman de Şimleu Silvaniei

by Mihai POP
0 comment 31 views
A+A-
Reset

Un tânăr în vârstă de 38 de ani  a fost prins de poliţişti pe raza judeţului Bihor în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 123 km/h într-o zonă în care viteza maximă era de 50 km/h!? Cum, al nostru vitezoman a rămas fără carnet de conducere pentru 90 de zile, dar a primit de la oamenii legii şi mai multe puncte amendă


Recent, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au avut o acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Excesul de viteză în trafic a fost sancționat cu fermitate de oamenii legii, iar între conducătorii auto sancţionaţi s-a aflat şi un sălăjean care a fsot chiar şi campion la viteză!

Sâmbăta trecută, la ora 18.51, pe drumul naţional DN1 a fost depistat în trafic un bărbat de 38 de ani din Șimleu Silvaniei care a condus cu o viteză mai mare cu peste 80km/h faţă de viteza maximă!

Astfel, maşina pe care o conducea sălăjeanul a fost înregistrată de radar cu viteza de 123 km/h, într-o zonă în care viteza de deplasare era limitată la 50 km/h.

Pentru fapta sa, şimleuanul a fost sancţionat contravenţional cu mai multe puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Un alt caz asemănătar s-a petrecut şi în Satu Mare, acolo unde un motociclist din Sălaj a fost prins de oamenii legii în timp ce conducea cu o viteză de peste 200 km/h.

Vezi AICI amănunte despre acest caz.

You may also like

Leave a Comment